Jump to content

AvadoN

Members
  • Posts

    26
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About AvadoN

  • Γενέθλια 15/09/1993

AvadoN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα ξαφνικά το lapop μου εμφάνησε το εξής πρόβλημα. όταν κουνάω το βελάκι με το touchpad κάνεις διακοπές στην κίνηση και όταν γράφω πολλά κουμπιά δεν αντιδρούν με τη μία. με συνέπεια να χρειάζεται να το ξαναπατάω. τι μπορεί να έγινε? αυτό συναίβει τελείως ξαφνικά..
  2. AvadoN

    0 free RAΜ στο Task Manager, τι να κάνω ?

    Κατάλαβα.. Ευχαριστώ!
  3. AvadoN

    0 free RAΜ στο Task Manager, τι να κάνω ?

    θα ψάξω καμιά μεταχειρισμένη RAM. ο δίσκος δεν είναι γεμάτος,έχω 80+ GB free. Πλέον δεν χρησιμοποιώ explorer, αλλά εγκατέστησα τον Chrome. Να ρωτήσω κάτι άλλο. εγώ το laptop το χρησιμοποιώ πάντα στην πρίζα. Ο μετασχηματιστής ζεματάει. αυτό να φανταστώ είναι φυσιολογικό ?
  4. AvadoN

    0 free RAΜ στο Task Manager, τι να κάνω ?

    Εντάξει, όχι πως έχω πρόβλημα, εμένα γρήγορο μου φαίνεται, απλά ακούω σε άλλους που bootarei σε 6-10 seconds.. γι'αυτό ρώτησα
  5. AvadoN

    0 free RAΜ στο Task Manager, τι να κάνω ?

    ναι είναι λάπτοπ, το toshiba satellite p300-134 ( Satellite P300-134 - Toshiba ) H διαδικασία του boot από την ώρα που πατάω το κουμπί είναι: Μόλις πατάω το κουμπί, ανάβει,κάνει 10 δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσει στο σημείο που μπορείς να μπεις στο Bios πατώντας το F12, μέτα κάνει μερικά δευτερόλεπτα σε εκείνο το σημείο, μετά κανά 10 δευτερόλεπτα στο Starting Windows, και μετά πολύ λίγα δευτερόλεπτα,2-3, στο Welcome. Βέβαια μόλις δείχνει desktop, είναι έτοιμο για χρήση κανονικά..
  6. AvadoN

    0 free RAΜ στο Task Manager, τι να κάνω ?

    ο δίσκος μου όμως είναι SSD,πριν λίγες μέρες τον άλλαξα
  7. Καλησπέρα, στο Task manager στο memory, το Total είναι 2046 και το Available είναι σταθερά 1000. Όταν ανοιγώ το laptop, το Cache ξεκινάει από χαμηλά, αλλά συνεχώς αυξάνεται, σε σημείο να μειώνεται το FREE τελείως, ορίστε και μια Photo. Γενικά παρατηρώ ότι στο internet κολλάει κάποιες φορές.. αλλα στη λειτουργεία του Laptop δεν κολλάει καθόλου, εναλλαγή προγραμμάτων, άνοιγμα προγραμμάτων κλπ.. Επίσης κάνει 30 seconds ακριβώς για να κάνει boot, δεν ξέρω αν θεωρείται πολύ ή λίγο
  8. AvadoN

    Νέο Laptop ή αλλαγή δίσκου σε SSD?

    Το τελείωσα και ολά πάνε μια χαρά..έχω θέμα με το μικρόφωνο όμως.. το οποίο λειτουργεί αλλά μόνο άμα μιλήσω ακριβώς μπροστά από το Mic, το οποίο βρίσκεται δίπλα από την camera.. γιατί άραγε? Επίσης στις 2 τρύπες που έχει για ακουστικά και μικρόφωνο, τα ακουστικά λειτουργούν ενώ το μικρόφωνο όχι..
  9. AvadoN

    Νέο Laptop ή αλλαγή δίσκου σε SSD?

    Το φορματ ολοκληρωθηκε.. Μόλις τελείωσε, εγκατέστησα τα windows updates (127 updates, πήρε περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά για να τα εγκαταστήσει) Έπειτα, εγκατέστησα adober reader/flashplayher,skype,μTorrent,microsoft security essential και τώρα κάνω install τo Microsoft office. Μόλις τελειώσει θα μπω στο site της Toshiba να κατεβάσω 3-4 drivers που έχει για το laptop μου και μετά τέλος.. Μεχρίς στιγμής κυλάνε όλα κανονικά..
  10. AvadoN

    Νέο Laptop ή αλλαγή δίσκου σε SSD?

    Αχά.. μάλλον όντως δεν πρέπει να με απασχολεί.. Τελικά στο Bios ήταν ήδη σε ACHI,οπότε προχώρησα κανονικά στο Format και τώρα είναι στην διαδικασία εγκατάστασης.. Ευχαριστώ για τη βοηθεία
  11. AvadoN

    Νέο Laptop ή αλλαγή δίσκου σε SSD?

    Ναι μέσω usb μάλιστα, καθώς το dvd δεν λειτουργεί.. Κάπου διάβασα πως πρώτα πρέπει να αλλάξω το sata type στο BIOS σε AHCI.. ισχύει ? Επίσης σκέφτομαι να μην τον χωρίσω τον δίσκο, καθώς είναι μόνο 120 GB..
  12. AvadoN

    Νέο Laptop ή αλλαγή δίσκου σε SSD?

    Μου φάνηκε πως σας διέφυγε..
  13. AvadoN

    Νέο Laptop ή αλλαγή δίσκου σε SSD?

    Καλησπέρα, μου ήρθε σήμερα ο INTEL, και μου έκανε εντύπωση το ότι δεν ήταν στο κουτί της INTEL http://www.e-shop.gr/images/PER/BIG/PER.305139.jpg αλλά σε ένα καφέ κουτί.. Βέβαια από το e-shop μου είπανε δεν χρειάζεται να με απασχολεί αυτό.. Τώρα απλά τον αντικαθιστώ με τον παλιό και τον κάνω το κλασσικό φορμάτ ?
  14. AvadoN

    Νέο Laptop ή αλλαγή δίσκου σε SSD?

    Γεια και πάλι, Τελικά αύριο θα πάω να παραγγείλω από τα e-shop έναν SSD.. ποιον να διαλέξω από αυτούς τους 3? KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL - INTEL 520 SERIES SSDSC2CW120A310 120GB SSD 2.5'' SATA 3 BROWN BOX - SANDISK SDSSDP-128G-G25 128GB 2.5'' SSD SATA3 - Μάλλον τον INTEL λόγω εταιρείας και των 5 χρόνων εγγύησης ? (2 χρόνια παραπάνω από τους άλλους 2)
  15. AvadoN

    Νέο Laptop ή αλλαγή δίσκου σε SSD?

    Σίγουρα δεν θέλω να αγοράσω καινούργια μπαταρία, από τι ξέρω δεν είναι και φθηνές.. Απλά το αναφέρω γιατί δεν θέλω να ξοδέψω τίποτα παραπάνω.. Γιατί αν είναι να αναγκαστώ ύστερα να αγοράσω και καινούργια μπαταρία ε τότε ας βάλω αλλά 100 ευρώ και ας πάρω ένα καινούργιο που λέει ο λόγος Αλλά από τι κατάλαβα μάλλον η μπαταρία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όσο βρίσκεται στη πρίζα..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.