Jump to content

mattypocket

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mattypocket

  • Γενέθλια 29/09/1996

mattypocket's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kαλησπερα παιδια..Επειδη η καρτα μου ειχε βρωμισει πολυ απο σκονη κλπ την εβγαλα να την καθαρισω. Τεσπα μην τα πολυλογω καπως εκαψα το ανεμηστηρακι. Εβαλα την καρτα και δουλευει αλλα δεν παιζει το ανεμηστηρακι οπότε την εβγαλα αμεσως μην καει. Η κάρτα ειναι αυτη Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω.
  2. Καλησπερα παιδια. Σημερα παρελαβα το ρουτερ μου απο τον Οτε,το H108NS. Το συνδεσα κλπ και δοκιμασα να μπω απο το λαπτοπ. Ολα καλα μπηκα αμεσως και εκατσα 2 3 ωριτσες. Το ιδιο και απο το κινητο. Το pc ομως που του εχω βαλει ενα usb για wireless δεν το βλεπει το δικτυο. ΔΕΝ ειναι εκτος εμβελειας γιατι βλεπει δικτυα πολυ πιο μακρια απο αυτο. Αν κανω το κινητο φορητο σημειο μπαινει.. Πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να φταιει...2 ωρες ψαχνω μια λυση, εχω ανοιγοκλεισει το ρουτερ 50 φορες. Το usb δεν νομιζω οτι φταιει γιατι βλεπει ΟΛΑ τα αλλα δικτυα που βλεπει το λαπτοπ μου ας πουμε εκτος απο το δικο μου...Ισως ειναι καποια ρυθμιση αλλα στο interfaceεχει 500 διαφορετικες ρυθμισεις και δεν τις ξερω.. Καμια ιδεα??://(μην μου πειτε για καλωδιο, αν γινοταν θα ειχα βαλει ηδη)
  3. mattypocket

    Παει το PC μου :bye:

    τελικα δεν ειχα συνδεσει το hdd led και μαλλον αυτο ηταν το προβλημα, αλλα αλλαξα και σατα καλωδιο. ολα κομπλε τωρα, ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!:dance3:
  4. mattypocket

    Παει το PC μου :bye:

    ουτε στο bios τον δειχνει!! και τα δυο κανονικα συνδεδεμενα δεν τον πειραξα καθολου!!!
  5. mattypocket

    Παει το PC μου :bye:

    all fixed παιδες παιδες, πολλα ευχαριστω. τα εβαλα οπως λεει το manual και λειτουργησε! τωρα ομως δεν μου αναγνωριζει τον σκληρο δικσο ρε παιδια τι γινεται....
  6. mattypocket

    Παει το PC μου :bye:

    Eιναι η rampage 2 extreme αλλα δεν εχω το manual μαζι μου. Ειναιπισω στην Αθηνα και δεν ξερω καν που...Θα προσπαθησω να το βρω απο το ιντερνετ αλλα εχω ηδη απογοητευτει πολυ..
  7. Σημερα ηταν καιρος να αλλαξω ψυκτρα στον υπολογιστη μου. Επειδη επρεπε να βγαλω την μητρικη αφαιρεσα ολα τα καλωδια πιστευοντας οτι ξερω πως να τα ξαναβαλω....Εβαλα την ψυκτρα αλλα τα καλωδιακια που βρισκονται στο κατω δεξια μερος της μητρικης τα @@@@ με το συμπαθειο. Δεν θυμομουν καθολου που εμπαινε το καθενα και τα εβαλα στην τυχη. Το αποτελεσμα, να μην λειτουργει το power και το reset κουμπι της θηκης. Η μητρικη μου rampage 2 εχει πανω της αυτα τα2 κουμπια οποτε ανοιξα απο κει. Τ pc ακουγοταν τι ανοιγε κανονικα αλλα ουτε σημα ειχα στην οθονη ουτε το πληκτρολογιο επαιρνε ρευμα. Αλλαξα πολλες θεσεις σε αυτα τα καλωδιακα αλλα παλι τα ιδια. Η εφαρμογη της φυκτρας δεν ομιω να ευθυνεται γιατι τα εκανα ολα σωστα. Τωρα το pc αμα τ ανοιξω , ανοιγει, κανει επαννεκινηση και μενει ανοικτο χωρις τιποτα αλλο να συμβαινει. Δηλαδη ολα τα μηχανικα του μερη φαινεται οτι λειτουργουν αλλα στα περιφερειακα δεν βλεπεις τιποτα. Ξερω σας μπερδαψα πολυ μαλλον...Αλλα τι να πω..Παει το pc για βλακειες..:bye:
  8. την εχω 4 χρονια την h50 δεν εχει εγγυηση παιδια. ψυκτρα τωρα απο δευτερα θα βρω μια φθηνη να παρω γυρω στα 20-25 ευρω, αλλα δεν ξερω αν θα τον κουμανταρει τον i7 ειδικα με αυτες τις ζεστες...η Η50 δυσκολευοταν παντως οποτε χωρις ερκοντισιον δεν το βλεπω να παιρνει μπρος
  9. Η ψυκτρα πηγε για πεταμα εχει κανει ανοιγμα το καπακι και βγαζει υγρο. τωρα το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλη ψυκτρα να δοκιμασω αν παιζει η καρτα γραφικων. αν παω να παρω μια απο το πλαισιο, ποια θα προτεινατε? ο επεξεργαστης ειναι i7 950 δηλαδη 1366 σοκετ. δεν θελω να παρω πολυ ακριβη γιατι το μηχανημα δε ειναι τιποτα το σπουδαιο για να δωσω λεφτα πανω του και ισως το αλλαξω στο τελος του χρονου ολο. απλα μια να κανει την δουλεια της για λιγο καιρο. τι λετε?
  10. Παιδες ειναι επειγον. Επαιζα ενα παιχνιδι πριν 10 λεπτα στο pc και ξαφνικα σταματαει η οθονη να δειχνει και ελεγε "εκτος οριων συχνοτητα". Κοιταω το pc και ετρεχε λιγο υγρο απο την Corsair H50 πανω στην καρτα γραφικων!!!:ο Εκλεισα αμεσως το τροφοδοτικο και εβαλα ενα χαρτι πανω στην καρτα. Τι να κανω τωρα παιδια? Παει η καρτα? Την διαρροη υγρου μπορω να την φτιαξω η μπα? Γενικα ειναι ασφαλες να το ξανανοιξω το pc? Τι να κανω??:/
  11. Eυχαριστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε μου! Μου αρεσει πολυ το αντικειμενο ηδη εχω μαθει καπως την C και γενικα το ψαχνω πολυ και μονος μου. Θα προσπαθησω να την τελειωσω σε 4 χρονιακυριως λογω οικονομικου ελπιζω να τα καταφερω.
  12. Ευχαριστω αλλα αν θελεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος γιατι απο πολλους το ακουω αυτο αλλα δεν μου λεει κατι. Γιατι ειναι απο τα καλυτερα της Ελλαδας και τι ακριβως σημαινει "απο τα καλυτερα"?
  13. Πληροφορικος βγαινεις δεν εισαι ουτε μηχανικος ουτε αρχιτεκτονας ουτε ηλεκτρολογος. Καθαρη Πληροφορικη ειναι οπως στο ΕΚΠΑ κλπ. Απλα θελω καποιος να μου πει πως ειναι το επιπεδο κλπ και πως συγκρινεται με το Εκπα πχ και αλλα τμηματα πληροφορικης οπως Ιωαννινων, Ιονιου, Θεσσαλιας κλπ
  14. Kαλημερα παιδια. Εδωσα φετος πανελληνιες και μαλλον περνάω στο τμημα Επιστημης Υπολογιστων στο Ηρακλειο. Ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο τμημα και πως το συγκρινεται με τα υπολοιπα τμηματα Πληροφορικης στην Ελλαδα? Ευχαριστω! :turn:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.