Jump to content

Jacov

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Jacov

  1. Jacov

    Δείξτε τα ρολόγια σας

    Μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες?
  2. Jacov

    Τι μπορεί να είναι;

    Φίλε μου έτσι ακριβός το έκανα αλλά αυτό ήταν κολλημένο λες και είχε κόλα αφού και μετά πήρα νυστέρι και σιγά σιγά το έβγαλα . Δεν μου έχει ξαναγίνει αυτό .
  3. Jacov

    Τι μπορεί να είναι;

    Και σκέτο να το βάλω πρέπει να δουλέψει έστω για λίγο αυτό όμως τίποτα. Θα δοκιμάσω αυτά που μου λες αύριο , μπας και το φτιάξω γιατί είναι το pc που ξεκίνησα στην δουλειά μου και το θέλω .
  4. Jacov

    Τι μπορεί να είναι;

    Σου έστειλα πμ
  5. Jacov

    Τι μπορεί να είναι;

    Όχι Intel είναι τα πινακια 2στραβόσαν αλλά τα έφερα στην θέση τους δεν φαίνεται να ξεκολλήσε κανένα . Εγώ τα στραβόσα όμως όταν τον άφησα στην άκρη .
  6. Jacov

    Τι μπορεί να είναι;

    Ευχαριστώ για απάντηση σου. Διάβασα το manual στο site και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα που να λέει πως αποκωδικοποιείται το beep . Αν σου είναι εύκολο κατατοπίσεμαι .
  7. Καλησπέρα έχω ένα θεματική με το pc . Έχω ένα απλό pc στο γραφείο και είχε κάτι κολλήματα έτσι είπα προχθές να αλλάξω πάστα στον επεξεργαστή . Με το που έβγαλα την ψήκτρα βγήκε και ο επεξεργαστής μαζί κολλημένο πάνω στην ψήκτρα λέω τι στο δι@όλο πως τα κατάφερα μετά το ξεκόλλησα τον βάζω στην θέση του και αλλάζω την πάστα . Και όταν πήγα να τον ανοίξω έκανε ένα συνεχόμενω beep έβγαλα την ψήκτρα και κάθε φορά αυτό κάνει και ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής . Τι μπορεί να έγινε χάλασε το socket η κάηκε ο επεξεργαστής ;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.