Jump to content

boid

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About boid

  • Γενέθλια 10/02/1996

boid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. boid

    Πρόβλημα της πλατφόρμας.

    Λέω απλά την πραγματικότητα... δεν υπάρχει λόγος υπερβολής.. Αν φαίνεται παράξενο μπορώ να τραβήξω και ένα ''vlog'' για την σκόνη μου
  2. boid

    Πρόβλημα της πλατφόρμας.

    Σας ευχαριστώ και τους δύο για το ενδιαφέρον.Σας αναρτώ τις φώτο απο το disc info. Θα σας προσθέσω ένα ακόμη γεγονός.ΔΙαθέτω εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, τον οποίο δάνεισα σε έναν φίλο. Χθές μου τον επέστρεψε και τον επανασύνδεσα στο pc χωρίς όμως να του κάνω καποια σάρωση. Σήμερα μου ήρθε η ιδέα και τον αποσύνδεσα.Έκανα επανεκκίνηση το pc και έκτοτε διακρίνω μια μικρή βελτίωση. Δηλαδή έχω φυσιολογική εκκίνηση των windows, παραμένει ομως το πρόβλημα με τα προγράμματα..(δεν ξέρω αν αυτο το γεγονός βοηθάει ή εχει κάποια σημασία.)
  3. Αρχικά, θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τους mods, στην περίπτωση που τοποθέτησα σε λάθος σημείο το Thread μου.Κατανοώ την προσπάθεια σας στο να διατηρείτε οργανωμένο το forum (λόγω όμως της αγανάκτησης μου δεν μπόρεσα να ψάξω περισσότερο για το που να το τοποθετήσω. Λοιπόν, όλα άρχισαν με την μονάδα που κάθε 1-2 μήνες την ''ξεσκονίζω'' εσωτερικά καλά, γιατί με την σκόνη που μαζεύει επιβαρύνει το hardware.Αυτή τη φορά άργησα να το κάνω, επομένως το συστημα ζεστάθηκε αρκετά και έσβησε.(έχει ξανασυμβεί). Ύστερα απο αυτό (δεν ειμαι βέβαιος πώς είναι η αιτία του προβλήματος), η εκκίνηση των Windows 7(pro) πραγματοποιείται κανονικά. Βάζω το password μου, μετά ομως εχω black screen για περιπου 3 λεπτα(με εμφανή μόνο το ποντίκι.) Μετα τα 3 λεπτά τα windows ανοίγουν με το πρόβλημα όμως του οτι για 30 λεπτα περίπου δεν ανταποκρίνεται κανένα πρόγραμμα ή έγγραφο. Ύστερα απτα λεπτά αυτά ολα ανοίγουν με εξαίρεση οτι το pc ''σέρνεται''. Έκανα full scan με το antivirus μου (kaspersky) χωρίς όμως αποτέλεσμα αφου δεν βρέθηκε κάποιος ιός.Έπειτα, εκανα restore το σύστημα 8 μέρες νωρίτερα, χώρις όμως και πάλι αποτέλεσμα.Πραγματικά εχω φτάσει σε αδιέξοδο. :help1: Επόμενη μου κίνηση θα είναι το format.Παρακαλώ, αν κάποιος, με τις λίγες πληροφορίες που έδωσα, μπορεί να με βοηθήσει, ας μου δώσει μια απάντηση στο Post. Eυχαριστώ πολύ για οποιοδήποτε ενδιαφέρον και συγνώμη αν το κείμενο είναι κουραστικό.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.