Jump to content

simoudis.georgios

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

simoudis.georgios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδια παρήγγειλα την rx460 στα 129 νομίζω θα με καλύψει για κάνα 2 χρόνια.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι Γι αγορά κάρτας μέχρι 130 ευρώ είτε καινούργια είτε μτχ.. Παιχνίδια παίζω κατά καιρούς σχεδόν τα πάντα (war of tanks. Κανα diablo. Hearts of iron4) Αλλά δεν τρελαίνομαι να έχω φουλ γραφικά. Απλά δεν έχω καθόλου κάρτα γραφικών . επίσης θα ήθελα να μπορεί να παίξει 4κ υλικό για μελλοντική αγορά οθόνης. Ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό Επεξεργαστή g3250 Motherboard ένα b85 δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο Ram 8giga Τροφοδοτικό 620 watt Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. simoudis.georgios

    SSD σε παλιο laptop

    Ευχαριστω πολυ παιδια.το Δοκιμαζω και το πολυ πολυ να μου μεινει ο ssd
  4. simoudis.georgios

    SSD σε παλιο laptop

    Ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις. . PaNick το laptop γενικα θα κανει ελαφριες δουλειες αλλα απο οτι βλεπω ουτε για το facebook κανει. . Μαλλον παω για καινουργιο και αυτο θα γινει δωρεα. .
  5. Καλησπερα παιδια. .μια βοηθεια αξιζει σε laptop 7 ετιας ( cpu- intel t3200 και 3 giga ram)να βαλω δισκο ssd?? Το μηχανημα σερνετε ακομα και στο internet,στο excel αργει λιγο να ανοιξει τα αρχεια αλλα μετα οκ.για καμια αλλη εφαρμογη δεν το συζηταω με τιποτα. . αξιζει ???η να δωσο καμια 300 € για ενα φτηνο αλλα τουλαχιστων συνχρονο μηχανημα.Η δουλεια του laptop θα ειναι μονο office και internet
  6. simoudis.georgios

    Νεο pc για overclock για χομπι.

    Οπα λαθως. . ευχαριστω παιδια.το αφηνω οπως ειναι. . το πολυ πολυ να κανω την ram παραπανω. .
  7. simoudis.georgios

    Νεο pc για overclock για χομπι.

    5 πρωταθληματα ευρωπη playdable full και τα υποληπα ευρωπης σχεδον ολα bacround. . δηλαδη προτεινετε καλητερα να παω σε 4 πυρηνο και περισοτερο ram??? Θα ηταν καλητερα?? Ευχαριστω και παλυ παιδια.
  8. simoudis.georgios

    Νεο pc για overclock για χομπι.

    7:30 λεπτα παιδια περιπου.καθολου 3d και φυσικα large database και οσο ποιο πολλα προταθληματα γινετε τοσο καλυτερα. . ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. .
  9. simoudis.georgios

    Νεο pc για overclock για χομπι.

    Εαν βαλω τον g3528 στο υπαρχων συστημα παιζει να κανω καποιο overclock??( Στο bios μου δειχνει οτι μπορω να πειραξω cpu)και ετσι να επιτυχω και ποιο γρηγορω pc και ποιο φθηνα(60 € ολα και ολα). . και ευχαριστω πολυ για της απαντησεις και τοσο γρηγορα. .ευχαριστω. . . .επισης τον ssd τον εχω γεματο παντα max μεχρι 70%. .
  10. simoudis.georgios

    Νεο pc για overclock για χομπι.

    3d mode καθολου.ssd υπαρχει ο samsung evo 128. Μνημες εχω μια 4αρα και μια 2αρα αλλα crucial θα δω ποιες. . αμα χρειαζετε παιρνω και αλλες.τροφοδοτικο 650 wat νομιζω οτι ειναι οκ. .
  11. Καλησπερα παιδια.καινουργιος και εγω στο φορουμ. .θα ηθελα την βοηθεια σας. . εχω αυτην την στιγμη τον intel g3420 σε μια απλη gigabyte h-81 modo.το pc το χρισημοποιω μονο για football manager και για δουλειες γραφειου.Επειδη το manager σερνετε με αυτην τη cpu θα ηθελα να μου προτεινετε ενα σετακι cpu- modo.κανω overclock απο χομπι και μου αρεσει να ασχολουμε στον ελευθερω χρονο μου.σκεφτομουν τον g3258 με την ashrock aniversary z-97. Υπαρχει και υδροψυξει coolmaster v120 και ψυκτρα καλη για αεροψυξτο. . Καρτα γραφικων αν και δεν χρειαζομαι υπαρχει η nvidia gt430 .ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα. .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.