Jump to content

george_diony

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About george_diony

  • Γενέθλια 24/03/1986

george_diony's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Το καλωδιο που ερχεται μαζι λοιπον..θα το δοκιμασω. Αυριο μεθαυριο θα τη βαλω παραγγελια τη συνθεση. Και την οθονη απο αλλου. Για τις μνημες ταλανιζομαι αναμεσα στις δυο αλλα μαλλον θα παω σε αυτες που λες επειδη ειναι πιο καινοριο προιον και μονο καθως κατα τ'αλλα μου φαινονται ιδιες. Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.
  2. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Με τι καλωδιο?
  3. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Ψυκτρα μου αρεσε η BE QUIET που εβαλες. Λεω να παω σε αυτή. Μνημες τωρα, αυτες που εβαλες σε ταιμινγκς δεν ειναι χειροτερες (λιγακι) απο αυτες: http://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3P1K2_8G.pdf Για την καρτα αναμεσασ την MSI και την EVGA δεν βλεπω σοβαρη διαφορα. Εχει καποιος καποιο επιχειρημα γιατι να παω στη μια ή την άλλη? Σχετικα με την οθονη τη DELL ULTRASHARP U2414H διαβασα θεματακια με τις Νvidia καρτες σε Display port και HDMI συνδεση. Αν παω σε καλωδιο HDMI (monitor) to DVI (GPU) θα τη βλεπει σαν pc monitor και δε θα εχω θέμα?
  4. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Λεω να παω στην EVGA GEFORCE GTX770 ACX SUPERCLOCKED 2GB GDDR5 Ειναι οκ? Διαβασα καλα πραγματα για την συγκερκιμενη. Με προβληματιζει η μνημη καθως στο σαιτ της μητρικης μονο 2 Kingston δινει. Επισης δε διαβαζει 1866 που προτεινεις. Οποτε καταληγω σε αυτες που εβαλα. (απο τις δυο που "εγκρινει" ο κατασκευαστης της μητρικης. Δεν εχω πειστει επισης ακομα οτι η μη μαμισια ψυκτρα στον επεξεργαστη ειναι απαραιτητη. Μηπως αεροψυξη κουτιου ειναι καλυτερη? Εχει βεβαια το κουτι 3χ120 κ 1χ200μμ ανεμιστηρακια.
  5. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Οκ, λοιπον, κλεινουμε στον crucial 256 MX100 (113 euro) Τον 850 τον ηθελα αλλα στο σκρουτζ τον εχει 1 μονο καταστημα. Final build attached. Τελευταιος προβληματισμος..Να παω σε 770?
  6. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Οκ για τροφοδοτικο παω στο EVGA. Για SSD δεν ειναι θεμα τα λεφτα δε βλεπω το λογο να παω σε κατι 50 ευρω φτηνοτερο και να αφησω το καλυτερο SSD στα 256 area. Καρτα καλυτερη δλδ τι?
  7. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Καλημερα. Να κανω ενα recap λοιπον: Στο συννημενο οι επιλογες. Τον PRO τον SSD θα τον κρατησω. Το κορσαιρ το τροφοδοτικο επισης. Η ψυκτρα θα ειναι κομπλε η να παω σε κατι καλυτερο? Δε θα κολλησω σε 20-30 ευρω ακομα.
  8. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Τι λετε για αυτες? CRUCIAL BLE2CP4G3D1608DE1TX0CEU 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ PC3-12800 BALLISTIX ELITE DUAL CHANNEL KIT KINGSTON KHX1600C9D3P1K2/8G 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ CL9 HYPERX DUAL CHANNEL KIΤ CORSAIR CMD8GX3M2A1600C8 DOMINATOR PLATINUM 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT Οι δεύτερες ειναι στο σαιτ της μοβο. Οι τριτες ειναι καλες? Ειναι XMP. Τι κανω με το XMP? Οθονη θα παω για τη DELL που προτεινατε. PSU: RM650 Ψυκτρα: Λεω να βαλω αυτη που προτεινες pnick.
  9. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Κουτι: Χμμ, οκ Καρμεν τα φωτα σου. CORSAIR CARBIDE SERIES 500R WHITE or CORSAIR OBSIDIAN SERIES 450D or PHANTEKS ENTHOO PRO BLACK ? Με βαση το αιρφλοου, τη λιγοτερη σκονη και καλυτερη ψυξη ποιο λες? Χρειαζομαι εξτρα case fan? Επεξεργαστης: 4590 εκλεισε αν και θα περιμενω τον TREXX. Μοβο: ASUS H97-PRO gamer αν δεν προτεινει καποιος κατι καλυτερο. Καρτα κλεισαμε. Μνημες αυτες που λες pnick, ειναι λιγο ακριβες. Ψυκτρα, PSU, SSD still open..
  10. george_diony

    Νέο Desktop PC

    Ευχαριστω για γρηγορες απαντησεις. Κουτι: Το κουτι που επελεξα εγω, το κοβουμε λογω space, airflow, noise, price or beauty? Γιατι ειναι λιγο ωραιοτερο σε σχεση με τα αλλα.. Πολυ μαυριλα ρε παιδια.. Κατι που να εχει τα παραπανω λιγο απολα με λιγο ασπρο.. Επεξεργαστης: Ο 4590 δεν τα αξιζει τα 3 ευρω extra, Trexx? Mobo: Εδω δεν εχω επιχειρηματα, καθως δεν ξερω τι ψαχνω σε μητρικη. Μπορειτε να μου πειτε τι προσεχουμε για αρχη για να φτασω να αξιολογησω την εκαστοτε προταση σας. Ή απλα να επιχειρηματολογησετε για την προταση σας. Τροφοδοτικο: οκ 650W ειναι εκει που παιζουμε..Το RM ειναι αθορυβο. Ειναι τα προτεινομενα το ιδιο αθορυβα? Απο τα προτεινομενα, επειδη δεν ξερω τις μαρκες, ειναι αξιοπιστες? SSD: Αυτος που προτεινεται εχει μικροτερη εγγυηση και μικροτερη ταχυτητα εγγραφης. Τον βρισκω αξιοπιστο τον Samsung. 5ετης εγγυηση ειναι must. Περιμενω αντιπροταση σε αυτο. Μνημες: Δεν εχω θέμα αρκει να τρεχουν στα 1600 plug n play. Αν αυτες που βαλατε το κανουν, καταληξαμε για RAM. Ψυκτρα επεξεργαστη: Προτεινεται καμια καλη ακομα και αθορυβη. Ranjitek καλη μαρκα? Αλλη καλή για μετρο συγκρισης? GPU: Βλεπω παμε nvidia και Asus. 760 or 770..Νομιζω 760 ειναι αρκετη.. Να καταληξω σε αυτη? Any objections? ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 2GB DDR5 Καλως σας βρηκα.
  11. Αγαπητοι κυριοι και κυρίες του φορουμ, Είναι η πρωτη μου δημοσιευση για αυτο ζητω επιείκια. Μολις μετακόμισα και άφησα το παλιο μου πισι στους γονείς μου. Οπότε όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι νέο πισι (Tower, μονιτορ (23" - 24", IPS), ποντικι, πληκτρολογιο, DVDRW) Δεν έχω εμπειρια με συνδεσμολογίες οπότε θα το παρω απο καταστημα που το στήνει. Διαμένω Αθήνα. Ενδεικτικα εκανα μια συνθεση απο eshop.gr καθώς το πλαίσιο μου φαίνεται πολύ περιορισμένο σε ποικιλία. (attachement) Χρήση υπολογιστη: Εφαρμογες γραφείου, Ταινίες, παιχνίδια. Παιχνίδια: Football manager (Αρρωστια δεκαπενταετίας), ΝΒΑ 2κ. FIFA, και γενικα οτι βγαινει απο RPG, Strategy θέλω να μπορω να το παίζω. Η γυναίκα θα παίζει Castlevania 2 και παρομοια με αυτο. Φτιαχνω πισι που να μη χρειάζεται να το αναβαθμίσω για 5 χρονια. Δεν ξερω να κάνω overclocking και δε θέλω να δοκιμασω. Budget: Χωρις οθόνη: 1100 ευρω (+-100) (INTEL based please) Οθονη: Εως 200 ευρω Existing parts: HDD: WD CAVIAR BLACK 1 TB (Για αποθηκευτικο) Ευχαριστώ και περιμενω προτασεις.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.