Jump to content

anastasia4u

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About anastasia4u

  • Γενέθλια 01/02/1990

anastasia4u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. anastasia4u

    προβλημα με τον ηχο

    δεν μπορω apo to hdmi εχω ανταπτορα για το καλωδιο αυτο.....απλα εκανα βλακεια κ απενργοποιησα την συσκευη του ηχου απο την τηλ...που πηγαινω να το κανω αυτο? π βρισκετε η διαχειρηση ηχου?
  2. anastasia4u

    προβλημα με τον ηχο

    με μπερδεψες...καλωδιο hdmi εχω για την εικονα...για τον ηχο εχω καρφι απο πισω απο το πισι...εκανα το ιδιο λαθος κ μετα ηχεια usb π εχω ...τα απενεργοποιησα και μετα τα αλλαξα θεση πισω στις θυρες και τα ξαναβρηκε...με το καρφι τι να κανω??? δν εχει αλλη θεση...πως θα το ενεργοποιησω>?(οχι τπτ αλλο θα θελει ο αδερφος μ να δει μπαλα το βραδυ κ θα με σκοτωσει)
  3. καλημερα σας παιδια...ειμαι ψιλοασχετη με τα της τεχνολογιας κ θελω μια μικρη βοηθεια..εχω συνδεδεμενη στο σταθερο πισι μ μια τηλεοραση για να βλεπω ταινιες..με χρι χτες ο ηχος ακουγοτανε και στην τηλεορασξ αλαλ εκανα μια βλακεια και δν μπορω να τον βρω τωρα...απενεργοποιησα την συσκευη αναπαραγωγης οπως λεει εδω και δεν μ βγαζει σαν επιλογη τον ηχο να τον ακουω απο τν τηλ.... τι κανω??? ευχαριστω προκαταβολικα!
  4. καλημερα σας παιδια...ειμαι ψιλοασχετη με τα της τεχνολογιας κ θελω μια μικρη βοηθεια..εχω συνδεδεμενη στο σταθερο πισι μ μια τηλεοραση για να βλεπω ταινιες..με χρι χτες ο ηχος ακουγοτανε και στην τηλεορασξ αλαλ εκανα μια βλακεια και δν μπορω να τον βρω τωρα...απενεργοποιησα την συσκευη αναπαραγωγης οπως λεει εδω και δεν μ βγαζει σαν επιλογη τον ηχο να τον ακουω απο τν τηλ.... τι κανω??? ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.