Jump to content

alphaman

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About alphaman

  • Γενέθλια 01/10/1983

alphaman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alphaman

    Αγορα αυτονομου φωτοβολταικου συστηματος

    Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Και εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στα κινεζικα εν γενει αλλα με τραβηξε η τιμη του καθως κατι αντιστοιχο απο Ελλαδα φτανει τα 4,600 συρω περιπου οποτε αρχισα να το σκεφτομαι για κινεζικο καθωτι οι εποχες ειναι δυσκολες. Αλλα σαφεστατα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα καθως ειναι πολλα τα λεφτα και θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα λειτουργησει αποδωσει. Προς το παρον συνεχιζω το ψαξιμο!!
  2. Παιδια καλησπερα καταρχας!! Ειναι το πρωτο μου μηνυμα εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας αν καποιος εχει ασχοληθει με κατι παρομοιο! Ενδιαφερομαι για αγορα αυτονομου φωτοβολταικου συτηματος. Προς το παρον μετα απο λιγο ψαξιμο εχω βρει απο κινα μεσω ebay αυτο εδω New 24V 1500W Stand Alone Solar Systems 2000W Inverter 12×2V 400AH Gel Batteries | eBay το οποιο καλυπτει τις αναγκες μου σε παραγωγη ενεργειας και μου φαινεται και συμπαθητικη η τιμη του. Αλλα θελω να ρωτησω αν ξερει κανενας: 1) Εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο καλυτερο σε αυτη την τιμη?? Εχει τυχει να αγορασει κανεις απο καποια αλλη πηγη στο ιντερνετ δηλ ηλεκτρονικο καταστημα ή ιδιωτη?? 2) Ξερετε ποσο περιπου θα ειναι η επιβαρυνση απο τον εκτελωνισμο και αν μπορει να προκυψει καποιο προβλημα εκει?? Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντηση, επισημανση ή συμβουλη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.