Jump to content

georgestinis

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About georgestinis

  • Γενέθλια 13/08/1995

georgestinis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Το μήνυμα μου το βγάζει και το πάτησα με όλους τους τρόπους αλλά τίποτα
  2. Ναι φυσικά τα έκανα όλα αυτά άμα προχωρήσεις μερικές σελίδες και πας στην 57 σελίδα θα καταλάβεις τι εννοώ!
  3. Για να τελειοποιήσεις το RAID πρέπει να μπεις στο option rom utility εκεί είναι που δεν μπαίνει αλλιώς από ότι ξέρω δεν μπορώ να βάλω windows
  4. Ναι τα έχω ενεργοποιήσει όλα αυτά
  5. Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα πρόσφατα αγόρασα έναν 2ο caviar blue 1tb και προσπάθησα να τους κάνω RAID 0 έψαξα στο manual της μητρικής και έκανα ό,τι έλεγε αλλά όταν φτάνω στο σημείο που πρέπει να πατήσω το CTRL-F δεν γίνετε τίποτα και με ξαναγυρνάει στο bios. Έχω μια μητρική 970a-ud3p της gigabyte αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα!
  6. Από ότι είδα ο υπολογιστής δεν freezare για αρκετές μέρες. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
  7. zapata Από θερμοκρασίες είναι όλα κομπλέ cpu full load δεν ξεπερνά 55C κάρτα γραφικών 70c και ο δίσκος το πολύ να πάει 30c τέλος πάντων προς το παρών δεν έχει κολλήσει ξανά!
  8. Προς το παρών έκανα αυτό που έλεγε και θα περιμένω να δω αν θα ξανά freezari
  9. Trexx δεν βρήκα κάτι που να έχει να κάνει με υπολογιστές
  10. Το σύστημα μου αποτελείται από : Fx 8320 , R9 280x Gigabyte , Kingston hyper fury red 1866mhz, PSU XFX 550 watt ts series και mb Gigabyte 970a-UD3P και έναν caviar blue 1tb
  11. Στον event viewer πήγα και σήμερα την ώρα που έγινε το freeze μου δείχνει ένα σφάλμα (Η ανοιχτή διαδικασία για την υπηρεσία "BITS" στο DLL "C:\Windows\System32\bitsperf.dll" απέτυχε. Τα δεδομένα επιδόσεων για αυτήν την υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμα. Τα πρώτα τέσσερα byte (DWORD) της ενότητας δεδομένων περιέχουν τον κωδικό σφάλματος.) Perflib 1008. Επίσης άμα πάω στο σύστημα του event viewer μου λέει κρίσιμο kernel-power 41. H ram είναι κομπλέ έχω κάνει το τεστ από drivers είναι όλοι ανανεωμένοι και ο δίσκος είναι μια χαρά.
  12. Έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή καθημερινά έτσι στα καλά καθούμενα θα κολλήσει τουλάχιστον μία φορά μπορεί και δύο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον κλείσω από μόνος του δεν κάνει τίποτα ούτε σβήνει απλός μένει έτσι όπως ήταν πριν χωρίς να κουνιέται τίποτα. Θα χρειαστώ την βοήθειά σας γιατί αυτό είναι ενοχλητικό όπως καταλαβαίνετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
  13. georgestinis

    Επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

    Οκ σας ευχαριστώ για την βοήθεια
  14. Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα σύστημα που θα ήθελα να φτιάξω και έχω μια απορία. Στο σύστημα αυτό θα έχω μία r9 280x Gigabyte Windforce 3x OC (Rev 2.0) και έναν επεξεργαστή fx 8320. Επίσης θα έχω 2 σκληρούς δίσκους 2 fans και 8gb ram 1 module. Για αυτό το σύστημα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=7 αυτό το τροφοδοτικό μπορεί να τα σηκώσει όλα αυτά? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  15. georgestinis

    Asrock 990FX Extreme3

    Οκ σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.