Jump to content

dingo

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dingo

  • Γενέθλια 01/01/1985

dingo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dingo

    gaming pc

    Παιδιά Ευχαριστώ όλους που στέλνετε και με βοηθάτε δεν θα κάνω του κεφαλιού μου αλλιώς δεν θα έμπαινα σε αυτό το site μπήκα γιατί θέλω την βοήθεια ειδικών και όχι από μαγαζί που κοίτανε πως θα σε γδαρουν! Εφόσον λέτε ότι του trex η λίστα είναι υπέρκαλή θα ψαχτω για να τα αγοράσω! Απλά είχα ακούσει για τις amd ότι είναι πολύ καλές για τις τιμές που τις πουλάνε γι'αυτό επέμενα στην r9.
  2. dingo

    gaming pc

    Μα η οθόνη που έχω είναι full hd τι διαφορά έχουν 3 ίντσες;
  3. dingo

    gaming pc

    Μάλλον Για τον 4690κ θα πάω όπως λες καλή η τιμή του αν και το χιλιάρικο με όλα αυτά δεν το γλυτώνω αν βάλω μέσα ψυκτρα και λογισμικό!
  4. dingo

    gaming pc

    Trexx δεν έχω που να πουλήσω την οθόνη που έχω οπότε την κρατάω! Από ποιο site είναι τα προϊόντα;
  5. dingo

    gaming pc

    Trexx με την λίστα που έφτιαξες ποιας γενιάς games θα παίζει;
  6. dingo

    gaming pc

    Δεν είναι λίγο χαμηλός σε ghz ο i5;; Γιατί σε 1μισή χρόνο το πολύ θα θέλω άλλον επεξεργαστή, 3.3ghz σε σχέση με 4.0 είναι μεγάλη διαφορά αλλά και στην τιμή! Οπότε δεν προτείνεις την σειρά r9;
  7. dingo

    gaming pc

    Ωραία λίστα αν και δεν είμαι καθόλου της nvidia γιατί είναι πολύ ακριβές και στην amd βρίσκεις ίδιες επιδόσεις σε χαμηλότερη τιμή! Για τον επεξεργαστή amd fx 9590 καμία γνώμη? αυτόν η τον i7?
  8. dingo

    gaming pc

    Σε ευχαριστώ potis όσο για την κάρτα πολύ φθηνή σε σχέση με Ελλάδα που το φθηνότερο είναι 270ευρώ! Για σκληρό μάλλον ένα caviar blue αλλά οι τιμές είναι καλές! Thx :worship:
  9. dingo

    gaming pc

    Γεια σας είμαι καινούργιος στο thelab και θα ήθελα συμβουλές για να φτιάξω ένα gaming pc μέχρι 900ευρώ μάξιμουμ 1000 αλλά έχω είδη επιλέξει επεξεργαστή και κάρτα τα οποία είναι core i7 4790k και gigabyte windforce r9 280x το ξέρω είναι ακριβά απλά θέλω συμβουλή για τα υπόλοιπα να μου βγουν φθηνά! Έχω οθόνη hp 20''...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.