Jump to content

One_Step_Ahead

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About One_Step_Ahead

  • Γενέθλια 28/04/1995

One_Step_Ahead's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Δεν κοιτάω για ένα σταθερό γιατί θα χρειαστεί να μεταφέρω τα project μου στη σχολή και θέλω να μπορώ να δουλέψω όχι μόνο στο σπίτι, χωρίς μονίμως να πρέπει κατεβάζω αρχεία από το GitHub. Επαναλαμβάνω πως δεν μπορώ να ανεβάσω τον προϋπολογισμό, διότι αυτές είναι οι οικονομικές μου δυνατότητες, ενώ η ανάγκη για το Laptop επίγει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια στους επεξεργαστές καθώς και για τις πολύ καλές προτάσεις για laptop, δε σταματώ το ψάξιμο.
  2. Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής Πληροφορικής και βρίσκομαι στο δεύτερό μου έτος. Σκοπεύω να αγοράσω ένα Laptop έτσι ώστε να κάνω προγραμματισμό σε αυτό, κυρίως για παιχνίδια σε ελαφρύ επίπεδο (2D Scrollers και τα σχετικά) και εφαρμογές Android καθώς και για gaming σε ένα σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο, χωρίς να είναι πρώτη προτεραιότητα. Δυστυχώς τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι περιορισμένα κι έτσι αναγκαστικά οι τιμές που με ενδιαφέρονται δεν ξεπερνούν τα 430 ευρώ και αυτά με δυσκολία. Έχω ήδη δύο λάπτοπ στα υπ'όψιν και παραθέτω τα links (ελπίζω να μην έχουν εξαντληθεί μέχρι τη στιγμή που θα τα δει κάποιος). http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/141242-toshiba-satellite-c50-b-12z HP 250 Intel® Core i3-3110 Με ενδιαφέρει και η σύγκριση των επεξεργαστών τους μιας και ο ένας είναι Pentium τετραπύρηνος στα 2.6Ghz και ο άλλος i3 διπύρηνος στα 2.4Ghz. Με προβληματίζει η διαφορά γενιάς μετάξυ τους. Επίσης αν υπάρχει κάποιο άλλο λαπτοπ σε αυτά τα λεφτά που μπορείτε να προτείνετε και είναι καλύτερη προσφορά θα χαρώ να την ακούσω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.