Jump to content

tsakbam92

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About tsakbam92

  • Γενέθλια 02/09/1992

tsakbam92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεια σας τελικά πήρα το phanteks enthoo pro και την nepton 280L. Θέλω την βοήθεια σας σχετικά με το πως θα συνδέσω στο fan hub την υδρόψυξη τους ανεμιστήρες κουτιού και ψυγείου. Επίσης ο μπροστά ανεμιστήρας βάζει αέρα ο πίσω βγάζει και η υδρόψυξη βγάζει και αυτή τι πιστεύετε είναι καλύτερο? μήπως να βγάζει μόνο ο πίσω? και κάτι τελευταίο μήπως θα ήταν καλύτερο το ψυγείο μπροστά ή κάτω? Επίσης Μιας και δεν χρησιμοποιώ της θέσεις 5.25, αν γίνετε να βγάλω τα καπάκια και να βάλω κάτι σαν σήτα εκεί και αν βρω μετατροπέα απο 5.25 σε 3.5 να βάλω τον δίσκο εκεί. το ψυγείο μπροστά έτσι κι αλλιώς ο θόρυβος είναι πάρα πολύ είδη αλλά με το πρόγραμμα της gigabyte(πάλι καλά) το ρύθμισα και δεν ακούγετε τίποτα! τον 200 πάνω αν και έχω 4 corsair που μπορώ να βάλω εκεί!
  2. tsakbam92

    Επιλογή case

    Καταρχήν φίλε μου έχεις πανέμορφο κουτί μπράβο σου! Όσο για τους σκληρούς δεν έχω πρόβλημα καθώς έχω μόνο έναν και έναν ssd. Επειδή έχω πάρει είδη για το κουτί που έχω τώρα κάτι corsair με μπλέ led έψαχνα το blue black H440 και δεν το έβρισκα! Τώρα (όπως είπα πριν μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στο air 540 , βασικά κουράστηκα να το ψάχνω) μέχρι την αγορά του έχω δρόμο ακόμα.
  3. tsakbam92

    Επιλογή case

    Τελικά λέω να καταλήξω στο 540 air(μέχρι στιγμής δηλαδή!) μερικές ερωτήσεις μόνο ,την 280x windforce θα την πάρει κανονικά απο οτι έχω διαβάσει? μια πρόταση για fan controler φθηνό αν γίνετε για όσους ανεμιστήρες παίρνει το κουτί και για την H100i σε push pull( δεν έχω ιδέα πως γίνετε η σύνδεση).. lazy dog ευχαριστώ για την απάντηση!!
  4. tsakbam92

    Επιλογή case

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! το ίδιο σκέφτηκα και εγώ για το carbide οτι είναι κάτι διαφορετικό δηλαδή( δεν με πειράζει για το cd έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ) οπότε δεν έχω πρόβλημα ούτε και με το h440. Απο την άλλη στο 540air θα ήθελα ένα hub για τα fans είναι το μόνο που με κρατάει και δεν το έχω πάρει ακόμα! το pro δεν ξέρω γιατί κι ας λένε όλοι οτι είναι πολύ καλό μου φαίνεται πολύ δεύτερο να το πω(δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε). Το H440 μου αρέσει απίστευτα αλλά διάβασα οτι με τα καλύμματα για τους ανεμιστήρες δεν μπαίνει αρκετος αέρας μέσα! σόρρυ αν σας κουράζω αλλά προσπαθώ να βρω μια λύση!
  5. tsakbam92

    Επιλογή case

    Λοιπόν εν τέλη κατέληξα σε αυτά τα κουτιά και δεν ξέρω αν θέλω να το ψάξω άλλο γιατί όσο το ψάχνω είναι ακόμα πιο δύσκολο να καταλήξω κάπου.. 1 Corsair Carbide Air 540 | Skroutz.gr 2 NZXT H440 | Skroutz.gr 3 Phanteks Enthoo Pro (Window) | Skroutz.gr 4 CORSAIR VENGEANCE SERIES C70 MILITARY GREEN - όποιος μπορεί ας με βοηθήσει!
  6. tsakbam92

    Επιλογή case

    Νομίζω το review μπορώ να στο πω κατά λέξη χωρίς να το διαβάσω το εχω μάθει κυριολεκτικά απ έξω .. το είδα το h440 και μου αρέσει απίστευτα. Αλλά διάβασα σε κάποια review οτι δεν έχει και τόσο καλό airflow. Έχω κολλήσει με το 540 αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν εχει κατι σαν fan hub και δεν ξέρω πως θα συνδέσω όλους τους ανεμιστήρες.
  7. tsakbam92

    Επιλογή case

    Καλησπέρα και πάλι! Σκέφτηκα και για κάτι τελείως διαφορετικό ψάχνοντας τόσες μέρες στα φόρουμ είδα το corsair 540 air και μου άρεσε πολύ! τι απόψεις έχετε γι αυτό το κουτί?
  8. tsakbam92

    Επιλογή case

    Έχεις δίκιο. Απλά δεν το είπα γιατί και εγώ δεν έχω ιδέα τι θα κάνω σίγουρα θα πάρω μια H100i και θέλω να ασχοληθώ με μοντες αλλά προς το παρόν είμαι άσχετος. Σκεφτόμουν μέχρι 150-170 αλλά επειδή θα πάρω την H100i λεω μέχρι τα 100 120.
  9. tsakbam92

    Επιλογή case

    Γεια σας και καλώς σας βρήκα! Είμαι ανάμεσα στην επιλογή δύο case το ένα είναι το παλιό cosmos s μεταχειρισμένο και το άλλο είναι το phanteks enthoo pro ή άλλη επιλογή είναι και το cm storm stryker . Αξίζει όμως η αγορά του cosmos?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.