Jump to content

Oxide Burnedbrain

Premium Members
  • Posts

    454
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Oxide Burnedbrain

  1. Εγώ γουστάρω πάντως και ας είναι με αυτοκίνητα που δε το χω. Τα driver swaps σε 24h αγώνες με αφήνουν παντελώς αδιάφορο και πιστεύω απευθύνονται σε ελάχιστους ανθρώπους. 

    • Like 1
  2. Ρε παιδιά, τόσο καιρό διαβάζω να λέτε για Ac2.Που προέκυψε αυτό?Κανεις δεν έχει ούτε καν αναφερθεί σε κάτι τέτοιο αν δεν κάνω λάθος. Δε νομιζω να υπάρξει συνέχεια.

    Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. Εγώ πολύ δύσκολα θα μπορέσω να τρέξω,ανάλογα και τη μέρα-ώρα βέβαια. Μια ένσταση μόνο όσον αφορά τις ομάδες τριών οδηγών. Μου φαίνεται μεγάλος ο αριθμός και θα προτιμούσα το κλασσικό με δύο οδηγούς και δύο βαθμολογίες(οδηγών-ομάδων) ξεχωριστά. Το να βαθμολογείται η συγκομιδή βαθμών των καλύτερων αποτελεσμάτων των δυο οδηγών μου φαίνεται άκυρο εντελώς μιας και ο κόπος του τρίτου πάει χαμένος. 

    • Like 2
  4. Και από εμένα μπράβο για τη προσπάθεια κ τη βοήθεια που δίνεις φίλε. Και εγώ είμαι από τα άτομα που δε καταλαβαίνουν τίποτα από αυτά και γενικά ούτε camber δε ξέρω να δίνω :)

    Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Haha 2
  5. 4 hours ago, Iceman87 said:

    Συγχαρητήρια  για την επιλογή, πρώτη φορά δοκιμάζω αυτό το αμάξι αλλά και την πίστα! Πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι αρκετά στενή και δεν υπάρχει χώρος για προσπερασμα, θα υπάρξουν σίγουρα επαφές (καραμπολες) :hehe:.  Μετά από 25 γύρους που έκανα practice ο χρόνος μου είναι 1,34,500 οπότε υπολόγισε ότι οι γρήγοροι θα είναι 2 δευτερόλεπτα κάτω! Ελπίζω να λειτουργήσει ο server και να έχουμε αγώνα σήμερα! :amen:

     

     

    Οι γρήγοροι απέχουν απο τα gatherings δυστυχώς :( 

  6. @fatalara οκ,το κατάλαβα,όπως και εσύ το τι θέλω να πω. Φρένο γενικά απ'όλους και ας κάνουμε ένα restart σαν να μη έγινε τίποτα. Να ξαναγίνουμε Community με κόσμο,με gatherings,με cups και μια χαρά θα περνάμε όλοι. Μη ξεχνάτε ποτέ το νόημα,ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ! :)

    • Like 1
  7. 1 minute ago, fatalara said:

    Δεν εχω καμια μασκα οτι εχω να πω το λεω ανοιχτα.

     

    Τα g.g επρεπε να ειναι fun, δεν υπαρχει fun οταν δυο τρεις ειναι μπροστα μονοι τους και περνανε καλα και πισω οι αποστασεις ειναι χαοδεις μεταξυ των οδηγων γιατι δεν μπορουν να κρατησουν τα αυτοκινητα και κανουν το ενα λαθος μετα το αλλο. Στην αρχη της φετινης σεζον που τρεξαμε με το ΤΤ εγινε χαμος οχι μονο μπροστα αλλα παντου, αυτο σημαινει fun, για το λιακουρη ομως ειναι απλα ενα βαρετο αυτοκινητο. Την επιλογη combo την αφησαμε ελευθερη στον καθενα αλλα με γνωμονα αυτο. 

     

    @Oxide Burnedbrain Το οτι ο κοινος παρανομαστης σε ολους τους τσακωμους ειναι ο λιακουρης δεν σου λεει κατι δηλαδη? Γιατι κανενας δεν εχει ειρωνευτει εσενα για παραδειγμα? Γιατι εγω την εχω βρει μονο με το λιακουρη και οχι με τους υπολοιπους? Μηπως ο λιακουρης ειναι εριστικος? 

     

    Για το κομπο τωρα που λες... Ειναι ακριβως πανω στη φιλοσοφια του λιακουρη αλλα στο αλλο ακρο. Βαζω κατι που δεν μου αρεσει ουτε εμενα για να περασω ενα μηνυμα, θες ενα gathering που ο καθενας θα κοιταει την παρτυ του? Αυτο ειναι το κομπο και αμα σου αρεσει. Θες ενα gathering για ολους? Κατσε και σκεψου γιατι η επιλογη ειναι λαθος και γιατι.

     

    Απλα σου λεω το σκεπτικο μου, δεν τσακωνομαι με εσενα για τον αλλο.

     

     

     

    Δε το πήρα οτι τσακώνεσαι με εμένα,ούτε εγώ έχω τέτοια πρόθεση.Απλά δε μου άρεσε το σκεπτικό σου για την επιλογή του combo,σαν αντίποινα δηλαδή που θα επηρεάσουν ολόκληρη τη παρέα. 

    Το ότι ο κοινός παρανομαστής είναι ο Δημήτρης μου λέει ότι είναι ο μόνος που επιμένει τόσο σε μια αντιπαράθεση. Οι υπόλοιποι απλά προσπερνάμε αυτά που κάθεστε και μαλώνετε γιατί δε βρίσκουμε τον λόγο. Αν είναι τώρα το RF2 καλύτερο απο το AC και στα τέτοια μας. Ωραία είναι να διαβάζω τις αναλύσεις που κάνετε,μαθαίνω πράγματα αλλά δε θα κάτσω να σκάσω και να μαλώσω γιαυτό. Ούτε επίσης για τα combo θα το κάνω. Είπαμε,ο καθένας βάζει ότι γουστάρει μια φορά όταν έρθει η σειρά του. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα combo του Δημήτρη και το ξέρει αλλά και τι έγινε?Βασικά των περισσοτέρων δε με ξετρελαίνουν τα combo,so?Θα κάτσω να στραβώσω μαζί σας γιαυτό το λόγο? Έλα ρε σαν μωρά παιδιά...

    Εμένα με ενοχλεί όταν ένας διάλογος ξεφεύγει με χαρακτηρισμούς και ειρωνείες και ειδικά για τέτοια θέματα. Επίσης με ενόχλησε που βάλατε ένα άτομο στη γωνία και τις τρώει γιατί πραγματικά δε καταλαβαίνω τον λόγο. Πιο πολύ με ενόχλησε που έκανες εσύ 3-4 post με ειρωνεία για τον μικρομετρικό τρόπο στριψήματος και άλλα τέτοια παρά το οτιδήποτε έχει γράψει ο Liak τόσο καιρό. Στρίβει με μικρομετρικό τρόπο,μπορεί να δίνει και δύο κάπα ρώ σε τριγωνικό ραντάρ,so what? 

     

    Θέλω να σταματήσουμε τις ανοησίες γιατί δεν είμαστε μωρά παιδιά να μαλώνουμε για τέτοια θέματα. Να ανταλάσουμε απόψεις και να διαφωνούμε ναι. Ξεκινήσαμε κάτι ωραίο τόσα χρόνια και το διαλύουμε ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ μαλακίες (sorry gomar,αυτή η λέξη είναι Ελληνική που χρησιμοποιείται παντού και δε τη κόβει ούτε το ΕΣΡ :p

     

    Πάμε να τρέξουμε με το SUV τώρα γιατί το παρεξηγήσατε το αμάξι. Μια χαρά combo είναι,καλά θα περάσουμε αρκεί να το θέλουμε ;) 

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.