Jump to content

pagiourakos

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About pagiourakos

  • Γενέθλια 08/05/1990

pagiourakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pagiourakos

    Οτε Tv

    Oντως ειναι πολυ μακρια! Σε ευχαριστω παντως για τη βοηθεια φιλε μου! Να εισαι καλα!
  2. pagiourakos

    Οτε Tv

    Αφου λοιπον φιλε μ εισαι καταστηματιας θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση ακομη! Η κεραια θα υποστηριζει οτε τιβι και τα 4 καναλια του που ειναι σε high definition ? Επισης αφου εκανες την προταση εσυ που ειναι το καταστημα για να το προμηθευτω απο σενα?
  3. pagiourakos

    Οτε Tv

    Δεν χρειαζομαι κατι καλυτερο φιλε μ απλα μ φανηκε υπερβολικα μικρη η τιμη! Θα παω να ρωτησω σε ενα καταστημα forthnet και ελπιζω να ισχυουνμ τα λεγομενα σου! Ευχαριστω, εκ των προτερων!
  4. pagiourakos

    Οτε Tv

    Καλημερα φιλε μ! Πραγματικα η φθηνοτερη λυση εγκειται στα 40 ευρω.. Με 10 ευρω νομιζω δν βρισκεις ουτε αξιολογο lnb.. Αν εχεις καταλαβει το τοπικ μιλαμε για καινουργιο πιατο , lnb και βαση στηριξης, οποτε νομιζω οτι εισαι εκτος θεματος..
  5. pagiourakos

    Οτε Tv

    Κατ αρχας Λευτερη ειμαι σε αλλη εταιρεια την οποια λογω νοβα δν θα την αλλαξω,οποτε θα παω ως μη πελατης οτε στο οτε τιβι. Φιλε ντινοπουλε αν τη διαφορα θα τη δω στα 5 χρονια πραγματικα δν με πειραζει. Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να βλεπω οτε τιβι τελεια (και τα καναλια υψηλης ευκρινειας) γ αυτο ρωτησα γ τεχνικς λεπτομερειες εδω!
  6. pagiourakos

    Οτε Tv

    παρομοια ειναι περιπου αλλα θα ηθελα απαντηση κυριως στα προιοντα π παραθετω γτ με αυτα που μου εστειλες ερχομαι πανω κατω στα λεφτα της εγκαταστασης με πιατο του οτε! 80αρι ειναι κ το πιατο π εχω επιλεξει και νομιζω το lnb ειναι ιδιο με το δικο μ!
  7. pagiourakos

    Οτε Tv

    Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με δορυφορικο κατοπτρο. ενδιαφερομαι να αγορασω πακετο οτε τιβι αλλα μ φαινονται υπερβολικα τα 100 ευρω για το πιατο και την εργασια και ετσι το εψαξα μονος μου για "πιατο" ,αφου το κοστος εργασιας σε υφισταμενη κεραια ειναι 25 ευρω και οτι εχει κοστισει ο εξοπλισμος! τι χρειαζεται να αγορασω ? θα ηθελα να επισημανω πως υπαρχουν καναλια σε high definition οποτε μπορει να χρειαστει κατι παραπανω.. Αυτα εδω αρκουν και κατα ποσο ειναι καλα? Πιατο DIGITAL LINE 80 BIG MOUNT - Lnb INVERTO LNB SINGLE HIGH GAIN - Βαση στηριξης http://www.e-shop.gr/solinas-gia-stirixi-katoptroy-f48-p-PER.705133 Επισης εχει προσπαθησει κανεις κατι αναλογο?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.