Jump to content

dimitrism23

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dimitrism23

  • Γενέθλια 04/08/1995

dimitrism23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dimitrism23

    ερώτηση για παράξενο θόρυβο.

    Ειναι ενα καλοδιακη πανω στην μητρικη αμα 8ες το βγαζεις.
  2. dimitrism23

    Corsair CX750M buzzing

    Εγω εχω το corsair gs600 το οποιο ακουγεται θορυβος αλλα και οταν ανοιγω παιχνιδια ακουγεται θορυβος και απο την καρτα γραφικων gigabyte gtx660
  3. dimitrism23

    Corsair CX750M buzzing

    Ναι και μένα έτσι κάνει αλλά όταν ανοίγω παιχνίδια κάνει και η κάρτα γραφικών Αν το πάω το τροφοδοτικό μου corsair gs600 το έχω ένα χρόνο λες να μ το αλλάξουν? ? Και αν μ το αλαξουν και βάλω άλλο , η κάρτα γραφικών θα σταματήσει να το κάνει?
  4. dimitrism23

    Corsair CX750M buzzing

    Δηλαδή είσαι σίγουρος ο.τι φταίει το τροφοδοτικό??Επίσης δεν πιστεύω να έχει πάθει καμιά ζημιά η κάρτα γραφικών μου? (Gigabyte gtx660)
  5. dimitrism23

    Corsair CX750M buzzing

    Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με εσένα αλλά εγώ έχω το τροφοδοτικό corsair gs600 ακουγεται αυτος ο ίδιος ήχος που ακουσα στο βιντεάκι κατι σαν bzzzzz και ανησηχώ πολύ.Επίσης το κάνει και η κάρτα γραφικών όταν ανοίγω καπιο παιχνίδι αλλά όταν πατάω alt+tab ή alt+esc σταματάει ο ήχος απο την καρτα και το κανει μονο το τροφοδοτικό. Χρειαζομαι βοήθεια επιγόντως...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.