Jump to content

Nasom

Members
  • Posts

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Nasom

  1. Εδω και ενα μηνα ο υπολογιστης μου κανει restart απο μονος του.

    Εκει που καθομαι και παιζω παιχνιδια ο υπολογιστης κλινει σαν να του βγαζεις το ρευμα και μετα κανει reboot μονος του.
    Αυτο δεν μου το κανει μονο οταν παιζω αλλα και φορες που απλα καθομαι και βλεπω σειρες η καποια ταινια.

    Εχω τεσταρει σχεδον τα παντα λυση δεν μπορω να βρω!Overclock δεν εχω κανει ποτε,διοτι φοβαμαι μην καψω τιποτα.

    Εχω τεσταρει CPU με το Prime95 και Small και Large FFT.Οταν πιανει 80 βαθμους το κλινω και δεν μου βγαζει καποιο προβλημα.

    Εκανα τεστ και στην GPU με το FurMark και δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα.Φυσιολογικα δεν εχει προβλημα και το τροφοδοτικο διοτι τραβαει πολυ ρευμα η καρτα με το FurMark.
    Τεσταρα και τις μνημες με το memtest και παλι 0 error.

    Εκανα reset τα Bios βγαζωντας την μπαταρια,πατωντας το κουμπι του PC και συνεχιζει να κανει το ιδιο.

    Εκανα και format και στην πρωτη μερα παλι το ιδιο.

    Αφερεσα και το reset σε περιπτωση που μου εκανε αυτο το προβλημα,παλι τιποτα.

    Προβλημα με θερμοκρασιες οταν παιζω δεν εχω διοτι ο CPU δεν ξεπερνα τα 65,η GPU δεν ξεπερνα σχεδον ποτε τα 71 και η μητρικη δεν ξεπερνα τους 46 βαθμους.

     

    Πραγματικα εχω τρελαθει,εχω ψαξει τα παντα και λυση δεν βρισκω.Περιμενω τουλαχιστον να καει κατι να καταλαβω που ειναι το προβλημα αλλα τιποτα.

    Εαν μπορει καποιος να προσθεσει κατι να κανω να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.

     

    PC specs:
    GPU:EVGA GTX 760 2GB

    CPU:Intel i5-4690k

    MOBO:Ashrock Fatality H97

    PSU:Coolermaster Β700 700W

    RAM:3x4GB Kingston Hyper x

     

    Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια!!!!!!!
    Ευχαριστω για τον χρονο σας!

  2. Οχι φιλε θα το βαλεις απο το origin, λογικα θα το χεις ηδη στο λογαριασμο σου αν οχι θα πρεπει να το βαλεις οπως στο steam δινεις μια φορα το cd key και τελος εμενα δεν μου εχει ζητησει ποτε cd key εκτος απο μια φορα τοτε που βγηκε και το εκανα install απο το cd γτ τοτε δεν υπηρχε origin.

    Στο origin το βαζω δινοντας το serial key?Οποτε βαζω το CD δεν μου ζηταει origin!

  3. Και πάλι θεωρώ παράλογο να σου ζητάει να αγοράσεις ξανά ένα παιχνίδι που ήδη έχεις. Να ζητήσεις να μιλήσεις με supervisor του.

    Πιστεψε με δεν βγαλαμε ακρη γιατι και δευτερη φορα που μιλησαμε με ανθρωπο μας ειπε οτι το serial εχει μπει στο account και δεν μπορει να μπει σε αλλο ενω του εξηγησαμε οτι χρησιμοποιουμε το ιδιο account αυτος δεν μπορεσε να μας βοηθησει!

  4. Μαλλον δεν εχω γινει κατανοητος!Οταν λεω οτι μας λεει serial number in use ενοω μεσα στο παιχνιδι οταν ειμαι στο menu προσπαθω να κανω login για να παιξω online!


    Είχα παρόμοιο θέμα πριν αρκετό καιρό και μέσω chat support μου έκανε reset τον κωδικό και έβαλα άλλον.

    Μιλαω για serial Number και οχι password στο account!

    • Like 1
  5. Εγω με ενα φιλο μου ξεθαψαμε τα BFBC2 και ειπαμε να ξαναθυμηθουμε τα παλια!

    Τα account ειναι 100% αυτα που παιζαμε το 2010-2011 αλλα και παλι οταν κανουμε login δεχεται το account και οταν ζηταει serial number μας λεει οτι ειναι in-use!

    Εχουμε και οι 2 το ιδιο προβλημα και με το live chat της EA δεν βγαλαμε ακρη γιατι περιμεναμε μιση ωρα για να βρει ανθρωπο να μιλησουμε και καταληξαμε οτι πρεπει να αγορασουμε καινουρια copy για να παιξουμε!

    Ξερει κανεις τι μπορουμε να κανουμε για να καταφερουμε να ξαναμπουμε στα account μας η καλητερα να θυμομαστε μονο τις παλιες στιγμες?

  6.  

    Πριν λιγο καιρο αγορασα αυτα! http://www.e-shop.gr/genius-sw-g21-1250-4-piece-gaming-speakers-p-PER.505622

    Ειναι απιστευτα ηχεια με ρυθμιση για το μπασο!Πεντακαθαρος ηχος τα 50 ευρω που κανουν για εμενα ειναι λιγα συν οτι τα ηχεια δεν ειναι πολυ μεγαλα αλλα το γουφερ ειναι αρκετα μεγαλο!Τα προτεινω!

    • Like 1
  7. Για AMD θα μπορουσες να παρεις εναν FX-8350 και θα μπορουσες να κοιταξεις και λιγο πιο χαμηλα!Απο Intel παντος ο i5-4460 ειναι αρκετα καλος!Επισης αμα αποφασισεις για ΑΜD πρεπει να παρεις και μια μητρικη για το socket της!

  8. Αφου μπηκε το τελευταιο patch τα γραφικα εγιναν καλητερα απο οτι ηταν αλλα ξαφνικα εχασα τον χαρτη!Οταν παω στον χαρτη δεν βλεπω τιποτα!Ουτε την ομιχλη στα αξερευνητα μερη αλλα ουτε αυτα που εχω εξερευνησει!Δεν βλεπω τιποτα!Κανεις καμια ιδεα?

  9. http://wecravegamestoo.com/forums/monitor-reviews-discussion/15515-asus-pb278qr-pb278q-2014-review-semi-glossy-pwm-flicker-free-8-bit-ahva.html

     

    κάτι βρήκα , τώρα κατά ποσο είναι έγκυρο δεν ξέρω , πάντως από ότι φαίνεται έχει πολύ χαμηλό input lag , και είναι γενικά καλο monitor αν δεν σου κάτσει φιστίκι με το backlight bleed .

    Δεν ειχα βρει αυτο εγω αλλα και αυτο νομιζω διχνει ποσο καλο μονιτορ ειναι!

  10. Παιζει κανεις career η μπα?

    Μολις τελειωσα μια season πρωταθλητης με την mclaren και παω για την δευτερη..

    Εγω πηρα 1 πρωταθλημα με Williams μετα επαιξα 3 αγωνες με Mercedes και το παρατησα!Πολυ βαρετο και επαναλαμβανωμενο το φετινο!Περιμενω 2015!

    • Like 1
  11. Που βρηκες review του συγκεκριμενου μοντελου? Γιατι ψαχνω ψαχνω και μονο για το απλο PB278Q βρισκω.

    Τωρα δεν θυμαμαι που το ειχα δει αλλα αμα το βρω θα στο πω!

  12. Το συγκεκριμενο μονιτορ ειναι παρα πολυ καλο,εαν διαβασει κανεις τις κριτικες που εχει,και επισεις υσχυει οτι εχει χαμηλο input lag!Εγω απο την αλλη με δικη μου εμπειρια απο οθονες για 1440 θα σου προτεινα μια QNIX και λιγο πιο συγκεκριμενα την QNIX QX2710!Ειναι αρκετα φθηνη για τα specs της!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.