Jump to content

Nasom

Members
  • Posts

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Nasom

  1. Nasom

    Πρόβλημα με PC!

    Το βρηκα το προβλημα μπορει να κλησει το θεμα!
  2. Εδω και ενα μηνα ο υπολογιστης μου κανει restart απο μονος του. Εκει που καθομαι και παιζω παιχνιδια ο υπολογιστης κλινει σαν να του βγαζεις το ρευμα και μετα κανει reboot μονος του. Αυτο δεν μου το κανει μονο οταν παιζω αλλα και φορες που απλα καθομαι και βλεπω σειρες η καποια ταινια. Εχω τεσταρει σχεδον τα παντα λυση δεν μπορω να βρω!Overclock δεν εχω κανει ποτε,διοτι φοβαμαι μην καψω τιποτα. Εχω τεσταρει CPU με το Prime95 και Small και Large FFT.Οταν πιανει 80 βαθμους το κλινω και δεν μου βγαζει καποιο προβλημα. Εκανα τεστ και στην GPU με το FurMark και δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα.Φυσιολογικα δεν εχει προβλημα και το τροφοδοτικο διοτι τραβαει πολυ ρευμα η καρτα με το FurMark. Τεσταρα και τις μνημες με το memtest και παλι 0 error. Εκανα reset τα Bios βγαζωντας την μπαταρια,πατωντας το κουμπι του PC και συνεχιζει να κανει το ιδιο. Εκανα και format και στην πρωτη μερα παλι το ιδιο. Αφερεσα και το reset σε περιπτωση που μου εκανε αυτο το προβλημα,παλι τιποτα. Προβλημα με θερμοκρασιες οταν παιζω δεν εχω διοτι ο CPU δεν ξεπερνα τα 65,η GPU δεν ξεπερνα σχεδον ποτε τα 71 και η μητρικη δεν ξεπερνα τους 46 βαθμους. Πραγματικα εχω τρελαθει,εχω ψαξει τα παντα και λυση δεν βρισκω.Περιμενω τουλαχιστον να καει κατι να καταλαβω που ειναι το προβλημα αλλα τιποτα. Εαν μπορει καποιος να προσθεσει κατι να κανω να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ. PC specs: GPU:EVGA GTX 760 2GB CPU:Intel i5-4690k MOBO:Ashrock Fatality H97 PSU:Coolermaster Β700 700W RAM:3x4GB Kingston Hyper x Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια!!!!!!! Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  3. Nasom

    World of Tanks

    Το κατεβασα και εγω καντε add NasomGR
  4. Nasom

    Battlefield Bad Company 2 προβλημα!

    Στο origin το βαζω δινοντας το serial key?Οποτε βαζω το CD δεν μου ζηταει origin!
  5. Nasom

    Battlefield Bad Company 2 προβλημα!

    Κανονικα βαζεις μεσα το CD και κανεις Install δεν χρειαζεται origin οπως BF3,BF4
  6. Nasom

    Battlefield Bad Company 2 προβλημα!

    Πιστεψε με δεν βγαλαμε ακρη γιατι και δευτερη φορα που μιλησαμε με ανθρωπο μας ειπε οτι το serial εχει μπει στο account και δεν μπορει να μπει σε αλλο ενω του εξηγησαμε οτι χρησιμοποιουμε το ιδιο account αυτος δεν μπορεσε να μας βοηθησει!
  7. Nasom

    Battlefield Bad Company 2 προβλημα!

    Μαλλον δεν εχω γινει κατανοητος!Οταν λεω οτι μας λεει serial number in use ενοω μεσα στο παιχνιδι οταν ειμαι στο menu προσπαθω να κανω login για να παιξω online! Μιλαω για serial Number και οχι password στο account!
  8. Nasom

    Battlefield Bad Company 2 προβλημα!

    Δηλαδη εαν εχω μεσα το CD θα δεχθει το Serial Number?
  9. Nasom

    Battlefield Bad Company 2 προβλημα!

    Εχω origin αλλα δεν δεχεται τον κωδικο και δεν γνωριζω γιατι!
  10. Εγω με ενα φιλο μου ξεθαψαμε τα BFBC2 και ειπαμε να ξαναθυμηθουμε τα παλια! Τα account ειναι 100% αυτα που παιζαμε το 2010-2011 αλλα και παλι οταν κανουμε login δεχεται το account και οταν ζηταει serial number μας λεει οτι ειναι in-use! Εχουμε και οι 2 το ιδιο προβλημα και με το live chat της EA δεν βγαλαμε ακρη γιατι περιμεναμε μιση ωρα για να βρει ανθρωπο να μιλησουμε και καταληξαμε οτι πρεπει να αγορασουμε καινουρια copy για να παιξουμε! Ξερει κανεις τι μπορουμε να κανουμε για να καταφερουμε να ξαναμπουμε στα account μας η καλητερα να θυμομαστε μονο τις παλιες στιγμες?
  11. Nasom

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Πεζει κανεις απο εδω online!Δεν ξερω για εσας αλλα ειναι πολυ ομορφο ειδικα αμα παιζεις με παρεα! Οσοι θελουν κανουν add NasomGR
  12. Nasom

    Official Battlefield 3 Thread

    Και εγω το εχω ξανα αρχισει εδω και κανα μηνα!Οποιος θελει να κανει add NasomGR!
  13. Nasom

    Ηχεία 2.0 ή 2.1 οικονομικά

    Πριν λιγο καιρο αγορασα αυτα! http://www.e-shop.gr/genius-sw-g21-1250-4-piece-gaming-speakers-p-PER.505622 Ειναι απιστευτα ηχεια με ρυθμιση για το μπασο!Πεντακαθαρος ηχος τα 50 ευρω που κανουν για εμενα ειναι λιγα συν οτι τα ηχεια δεν ειναι πολυ μεγαλα αλλα το γουφερ ειναι αρκετα μεγαλο!Τα προτεινω!
  14. Nasom

    μινι αναβάθμιση

    Για AMD θα μπορουσες να παρεις εναν FX-8350 και θα μπορουσες να κοιταξεις και λιγο πιο χαμηλα!Απο Intel παντος ο i5-4460 ειναι αρκετα καλος!Επισης αμα αποφασισεις για ΑΜD πρεπει να παρεις και μια μητρικη για το socket της!
  15. Nasom

    FIFA 15 DEMO προβλημα

    Οπιος θελει να παιξουμε κανα αγωνα καντε add στο origin NasomGR
  16. Nasom

    Προβλημα με Far Cry 4

    Καπιος αλλος που να εχει παθει το ιδιο και να εχει βρει διαφορετικη λυση απο το να αφαιρεσει το patch?
  17. Nasom

    Προβλημα με Far Cry 4

    Τα δοκιμασα(πρεπει να αφαιρεσω το patch) αλλα και τοτε για καπιο λογο χαλανε τα γραφικα πολυ!
  18. Αφου μπηκε το τελευταιο patch τα γραφικα εγιναν καλητερα απο οτι ηταν αλλα ξαφνικα εχασα τον χαρτη!Οταν παω στον χαρτη δεν βλεπω τιποτα!Ουτε την ομιχλη στα αξερευνητα μερη αλλα ουτε αυτα που εχω εξερευνησει!Δεν βλεπω τιποτα!Κανεις καμια ιδεα?
  19. Nasom

    ASUS PB278QR?

    Δεν ειχα βρει αυτο εγω αλλα και αυτο νομιζω διχνει ποσο καλο μονιτορ ειναι!
  20. Nasom

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Far Cry 4,F1 2014,BF4 και Shadow of Mordor!
  21. Nasom

    Ryse: Son of Rome (PC)

    Για 1 playthrought καλο game αλλα μεχρι εκει για εμενα!
  22. Nasom

    F1 2014

    Εγω πηρα 1 πρωταθλημα με Williams μετα επαιξα 3 αγωνες με Mercedes και το παρατησα!Πολυ βαρετο και επαναλαμβανωμενο το φετινο!Περιμενω 2015!
  23. Nasom

    ASUS PB278QR?

    Τωρα δεν θυμαμαι που το ειχα δει αλλα αμα το βρω θα στο πω!
  24. Nasom

    ASUS PB278QR?

    Τοτε παρε το ASUS θα ειναι πολυ καλη και αξιοπιστη επιλογη!
  25. Nasom

    ASUS PB278QR?

    Το συγκεκριμενο μονιτορ ειναι παρα πολυ καλο,εαν διαβασει κανεις τις κριτικες που εχει,και επισεις υσχυει οτι εχει χαμηλο input lag!Εγω απο την αλλη με δικη μου εμπειρια απο οθονες για 1440 θα σου προτεινα μια QNIX και λιγο πιο συγκεκριμενα την QNIX QX2710!Ειναι αρκετα φθηνη για τα specs της!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.