Jump to content

stjohn656

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About stjohn656

  • Γενέθλια 12/02/1996

stjohn656's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. stjohn656

    Προβλημα με το Internet

    Προς το παρον πηρα ενα wireless adapter μεχρι να την ανοιξω οποτε λυθηκε εστω προσωρινα το θεμα... Ευχαριστω για τη βοηθεια!
  2. stjohn656

    Προβλημα με το Internet

    Το καλωδιο οταν το εχω στο σαλονι ομως μου δινει κανονικα ιντερνετ με σταθεροποιημενο λαμπακι στο broadband... Τι πρεπει να κανω με την πριζα εαν (εστω) αυτη εχει το προβλημα?
  3. stjohn656

    Προβλημα με το Internet

    Στο σαλονι αναβει σταθερα το broadband... Το καλωδιο ειναι σχετικα μακρυ αλλα σιγουρα οχι πανω απο μετρο. Τωρα υποψιαζομαι οτι φταιει η πριζα του τηλεφωνου στο δωματιο γιατι για τοπικο δικτυο οπου και να το βαλω δουλευει κομπλε. Δε χρησιμοποιω τηλεφωνο οποτε γενικα δεν εχω φιλτρο ουτε για τηλ ουτε για dsl παρολα αυτα δεν νομιζω πως φταιει αυτο. ΑΝ ισχυει κατι τετοιο λογικα δεν θα ειχα ουτε στο σαλονι σωστα?
  4. stjohn656

    Προβλημα με το Internet

    Λοιπον εχουμε και λεμε: Στο σαλονι αναβει το power (φυσικα), broadband, wireless (αναβοσβηνει αργα) και το internet (αναβοσβηνει γρηγορα) Στο γραφειο αναβει το power, ethernet, wireless (αναβοσβηνει αργα) και το broadband (αναβοσβηνει) ενω το ιντερνετ καθολου δεν αναβει...
  5. Καλησπερα, προσφατα συναρμολογησα τον καινουριο μου desktop και προσπαθησα να συνδεθω στο internet. Το προβλημα μου ειναι το εξης: Μετακινησα το ρουτερακι στο γραφειο απο το σαλονι αφου εκει ειναι ο σταθερος και το συνδεσα με ethernet cable στο pc. Συνδεεται κανονικα αλλα δεν εχει καλυψη internet πλεον ουτε ο σταθερος ουτε το λαπτοπ που εχω στο σαλονι (με wireless), μονο τοπικο δικτυο. με το troubleshooting μου βγαζει οτι υπαρχει προβλημα με τον DNS και πως τα πισια δουλευουν κομπλε. Οταν το ξανασυνδεω στο σαλονι δουλευει κανονικα. Oποτε το προβλημα βρισκεται στη θυρα του τηλεφωνου η παιζει κατι αλλο? Το ρουτερ ειναι thomson52EC37 και η καρτα δικτυου ειναι η gigabit onboard tis asrock fatality h97 performance. ΥΓ: Στο σταθερο μου βγαζει κατι για sign in αλλα γενικα σταματαει να εχει παροχη το ρουτερ γενικα ειτε wired ειτε wireless
  6. stjohn656

    gaming pc building help!

    Εκανα ενα build σχεδον ιδιο με τ πρωτο του trexx με την ασθσ οθονη που ειχα βαλει για να μου χωρεσουν πληκτρολογιο-ποντικι στην τιμη Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια!
  7. stjohn656

    gaming pc building help!

    Καλως σας βρηκα! Απο οτι καταλαβα οι γνωσεις που εχω πλεον ειναι μηδαμινες και θελουν ξεσκονισμα. Εχω να χτισω PC απο τοτε που οι διπυρηνοι ηταν κορυφη :/ Τελος παντων θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με το build tou trexx. Αρχικα η evga κανει οσο θορυβο λενε? και στη συνεχεια στις 24'' η διαφορα μιας ultra sharp απο μια απλη full hd ποσο αισθητη γινεται? και τελος ο ι5 χρειαζεται ξεχωριστη ψυξη απο αυτη που εχει στο κουτι μαζι του? Εγω ξεχωριστη ψυξη εψαχνα για τον AMD γιατι ξερω οτι ανεβαζει θερμοκρασιες που για τις οποιες η ψυχτρα που δινεται δεν αρκει. Ευχαριστω για την βοηθεια και ελπιζω να μην ειναι τοσο καμενες οι ερωτησεις μου :3
  8. stjohn656

    gaming pc building help!

    Ναι δικο μου λαθος αυτο... Ξεχασα να γραψω οτι θα παρω 2 4αρες οχι μια οποτε 8gb ram στον SSD θελω να βαλω συγκεκριμενα πολυ βαρια games μεσα οποτε ελπιζω να αρκεστω στα 120. Τα περισσοτερα θα πανε στον HDD. Οσο για τον cpu δεν ξερω αν θα πρεπει να προτιμησω 8 η 4 πυρηνες. εβαλα τον 8αρη 8350 αλλα αμα ειναι την δουλεια μου να την κανω με 4πυρηνο να τον αλλαξω...
  9. Καλησπερα, Ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι καινουργιος στο φορουμ. Ελπιζω το θεμα να το εκανα σε σωστη κατηγορια (αν οχι παρακαλω καποιον moderator να το μετακινησει εκει που πρεπει). Το προβλημα (οχι ακριβως προβλημα :Ρ): Θελω να χτισω ενα gaming pc με Budget 1350 - 1400 ευρω ΜΑΧ. Εχω κανει καποιες ερευνες και κατεληξα στα παρακατω: cpu AMD 8350 8 core 4ghz tower zalman z11 black midi tower τροφοδοτικο BE QUIET! straight power E9 700w ram KINGSTON HX318C10FW/4 4GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY WHITE SERIES graphics MSI GTX770 N770 TF 2GD5/OC 2GB PCI-E RETAIL ssd KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL hdd WESTERN DIGITAL WD10EZRX CAVIAR GREEN 1TB SATA3 screen ASUS VE247H 24'' DVI + HDMI LED BLACK ups GEMBIRD UPS-PC-1202AP UPS AVR 1200VA/720W mouse RAZER DEATHADDER 2013 GAMING keyboard RAZER BLACKWIDOW Ολα αυτα ειναι απο ESHOP και βγαινουν στα 1280 ευρω Θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι να αλλαξω καθως και να μου προτεινετε μητρικη για να κουμποσουν αυτα πανω καθως και καλη ψυχτρα για τον cpu (δεν σκοπευω να τον υπερχρονισω) αμα γινετε κατω απο 120 για να φτασω στα 1400 Ευχαριστω εκ των προταιρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.