Jump to content

xrsrz

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by xrsrz

  1. Η παρατηρηση σου ειναι λαθος οπως και πολλων αλλων πελατων. 

    Πεφτετε ολοι στην παγιδα της τσεπης σας και χανετε την πραγματικη εικονα.

    Οταν αγοραζεις κατι απο εξω συρρικνωνεις την οικονομια σου αρα και την τσεπη σου ειδικα σε μια χωρα σαν την ελλαδα που δεν εχουμε τροπο να φερουμε λεφτα απο εξω πλην του τουρισμου και καποιων αγροτικων προιοντων. 

     

    Εστω οτι αγοραζεις κατι που εχει εδω 100 ευρω και στη γερμανια π.χ το βρισκεις 80 με τα μεταφορικα. Εσυ λες γλιτωσα 20 ευρω η αληθεια ομως ειναι οτι εκανες φτωχοτερη την ελληνικη οικονομια κατα 80 ευρω, τα 20 που γλιτωσες πιθανοτατα θα τα βαλεις σε αλλη αγορα που θα κανεις παλι απο το εξωτερικο και θα χασεις και αυτα. Την ιδια στιγμη το καταστημα εδω θα χασει τον πελατη του ο τζιρος του θα πεσει και η εταιρια δεν θα του κανει καλυτερη τιμη γιατι θα παιρνει μικροτερες ποσοτητες αρα η τιμη θα ανεβει ο κοσμος μετα θα λεει ''α τα @#$νια ανεβασαν τις τιμες ακομα περισσοτεροι θα αγορασουν απο εξω και το καταστημα θα φτασει σε σημειο να μην μπορει να κρατηθει και θα κλεισει. Αυτο σε μια χωρα που δεν εχει εξαγωγες για να αντισταθμισει τα χαμενα κεφαλαια προς τα εξω δημιουργει συρρικνωση της οικονομιας αρα της τσεπης ΣΟΥ.

     

    Το 20αρι που θα δωσεις εξτρα εδω θα μεινει εδω και θα κανει τον κυκλο του στην αγορα, την γλιτωσαμε? οχι.

    Αν το κρατος δεν φροντισει να βρει τροπο να ειναι γονιμο το εδαφος για επειχειρισεις που θα φερουν πισω το 80αρι που θα παει εξω απλα επιβραδυνεις το κακο.

     

    Ναι μεν η αγορα ειναι ελευθερη και ο καθενας ψωνιζει απο οπου θελει αλλα αυτο αναλογα τον τυπο της οικονομιας μιας χωρας εχει και το αντιστοιχο αποτελεσμα.

    Δεν λεω μην αγοραζετε απο εξω αλλα τουλαχιστον συνειδητοποιηστε τι συμβαινει, το συστημα ειναι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο και εμεις ειμαστε οι μικροι.  

     

    6 χρονια κρισης αυτα επρεπε να τα ξερετε.

     

    p.s Ξερω οτι παλι φαινεται επιθετικο το υφος μου αλλα δεν ειναι, απλα μου βγαινει μια αγανακτηση μη το παρεις στραβα.

     

     

     

     

    Τα λεφτά που θα δώσεις στο ελληνικό μαγαζί δεν πάνε εξω; Όσο η ελληνική βιομηχανία gpu είναι πίσω, απλα διαλέγεις αν θα βγάλεις τα λεφτά εσύ η το μαγαζί εξω... Αν θέλεις να στηρίξεις την ελληνική επιχειρηματικότητα μπορείς να την πάρεις απο Γερμανια και να κανεις δωρεά και σε ενα κατάστημα μια 100αρα ?

    Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

  2. Σήμερα είχα την τύχη να δοκιμάσω για περίπου 2 ώρες το oculus rift dk2 στο σπίτι συναδέλφου. VGA Nvidia 970 και cpu i5 2500k.

    Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει για 20 λεπτά περίπου το dk1 με το Live for Speed και είχα εντυπωσιαστεί (duh).

    Φορτώσαμε AC, pCars, LFS και Elite Dangerous. H εμπειρία σε κάνει να βγάλεις επιτόπου από το μυαλό σου οτιδήποτε περιέχει συμβατικά μόνιτορς.

    H αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα στον εικονικό κόσμο είναι το κάτι άλλο. Το 3d, η απουσία lag στο head tracking και η σούπερ ομαλή κίνηση των 75hz παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Το consumer version θα έχει λίγο υψηλότερη ανάλυση και 90 hz. Ακόμα καλύτερα δηλαδή.

    Τα highlights για μένα ήταν:

    pCars: Watkins Glen με Radical, ιδιως στα κομμάτια που έχουν high cambered corners με τους τοίχους να καραδοκούν σε απόσταση αναπνοής από την ιδανική γραμμή. Χωρίς να το θέλω σφιγγόμουν πολύ από το φόβο μην ακουμπήσω τα ντουβάρια!!

    AC: Nordschleife με Lotus 49. Στις υψομετρικές διαφορές ένιωθα το στομάχι μου να αδειάζει.. Ανατριχίλα!!

    Το pCars μας τα χάλασε λίγο λόγω των framedrops σε κάποια σημεία (όταν έβρεχε). Αυτό δείχνει ότι για να απολαύσεις τα σημερινά παιχνίδια σε υψηλά graphics settings διατηρώντας τα 90 fps που θα θέλει η τελική έκδοση του rift, μάλλον χρειάζεσαι vga επιδόσεων nvidia 980 και άνω. Εναλλακτικά μπορείς να ρίξεις την ποιότητα των γραφικών. Όπως και να έχει, αν η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να κρατήσει τα απαιτούμενα fps, η κατάσταση γίνεται δυσάρεστη μετά από λίγο. Αν όμως τα fps δεν πέφτουν, μπορείς να παίζεις με τις ώρες χωρίς ίχνος ζαλάδας.. Τουλάχιστον αυτό ένιωσα εγώ.

    Κλείνω το παραλήρημα λέγοντας ότι η αίσθηση της ταχύτητας ήταν απίστευτη. Όσοι έχουν triple screens/projector/τεράστια οθόνη μπορούν να το νιώσουν αυτό σε κάποιο βαθμό. Δεν υπάρχει όμως ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με single screen όπου αυτή η αίσθηση είναι συγκριτικά ανύπαρκτη.

    Αυτά..

    Καλησπέρα στην παρέα. Πήγα να το δω και εγώ στο πλαίσιο γιατί δελεαστικα απο το review Άκη (είμαι σε φαση αγοράς gaming monitor και είπα μήπως πάρω αυτό καλύτερα). Ουτε εγώ ουτε ένας φίλος αντεξαμε όλο το demo... Ανάλυση απαράδεκτα χαμηλή κ άβολο, συνεχώς προσπαθούσα να καταφέρω να κάτσει καλά χωρίς να με τραβάει σε διάφορα σημεία και να βλέπω θολά. Head tracking άψογο αλλά μετα την πρωτη "πλάκα" κατέληξε άχρηστο μιας και σε fps κατασταση θέλεις ποντίκι η controller για να κινείσαι, για racing ίσως πιο χρησιμο, δεν ξέρω. Σίγουρα πάντως θα ηταν μεγάλη απογοήτευση αν το είχα παραγγείλει. Για όσους έχουν παίξει με το obutto η κάποιο άλλο μηχανάκι που πέρνει κινητό, η ανάλυση είναι παρόμοια.
  3. Καλησπέρα σε όλους.

    Έχω χρόνια να ασχοληθώ και με τα πολλά πήρα ένα pc να παίζω παιχνιδάκια. Για γραφικά έβαλα την MSI GTX 770 Gaming και ήθελα να ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει κανείς να δει πώς/πόσο κάνει OC γιατί δεν βρήκα πολλά πράγματα στο internet.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.