Jump to content

xrsrz

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by xrsrz

  1. Τα λεφτά που θα δώσεις στο ελληνικό μαγαζί δεν πάνε εξω; Όσο η ελληνική βιομηχανία gpu είναι πίσω, απλα διαλέγεις αν θα βγάλεις τα λεφτά εσύ η το μαγαζί εξω... Αν θέλεις να στηρίξεις την ελληνική επιχειρηματικότητα μπορείς να την πάρεις απο Γερμανια και να κανεις δωρεά και σε ενα κατάστημα μια 100αρα ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  2. xrsrz

    MSI R9 390 ή 970

    Με DX12 τι θα γίνει δεν βλέπω να αγχωνεται κανεις. Ισχύουν οι φήμες για τεραστια βελτίωση απο AMD;
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Πήγα να το δω και εγώ στο πλαίσιο γιατί δελεαστικα απο το review Άκη (είμαι σε φαση αγοράς gaming monitor και είπα μήπως πάρω αυτό καλύτερα). Ουτε εγώ ουτε ένας φίλος αντεξαμε όλο το demo... Ανάλυση απαράδεκτα χαμηλή κ άβολο, συνεχώς προσπαθούσα να καταφέρω να κάτσει καλά χωρίς να με τραβάει σε διάφορα σημεία και να βλέπω θολά. Head tracking άψογο αλλά μετα την πρωτη "πλάκα" κατέληξε άχρηστο μιας και σε fps κατασταση θέλεις ποντίκι η controller για να κινείσαι, για racing ίσως πιο χρησιμο, δεν ξέρω. Σίγουρα πάντως θα ηταν μεγάλη απογοήτευση αν το είχα παραγγείλει. Για όσους έχουν παίξει με το obutto η κάποιο άλλο μηχανάκι που πέρνει κινητό, η ανάλυση είναι παρόμοια.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Έχω χρόνια να ασχοληθώ και με τα πολλά πήρα ένα pc να παίζω παιχνιδάκια. Για γραφικά έβαλα την MSI GTX 770 Gaming και ήθελα να ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει κανείς να δει πώς/πόσο κάνει OC γιατί δεν βρήκα πολλά πράγματα στο internet.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.