Jump to content

khall_del

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About khall_del

  • Γενέθλια 20/07/1991

khall_del's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. khall_del

    Σύνθεση Gaming PC

    Το budget δε με πολυνοιάζει..Τώρα όσον αφορά τα games όλα τα καινούρια..Από FIFA μέχρι Destiny, AC Unity, Watchdogs etc..Όλα σε ultra high resolution θέλω να τα παίζω, το μόνιτορ μου είναι LG 27" IPS.
  2. Καλησπέρα στο TheLab.gr! Είμαι καινούριο μέλος στην ομάδα σας και, ευελπιστώ να με βοηθήσετε (το οποίο το θεωρώ σίγουρο! ). Ας μπω στο κυρίως θέμα. Πριν λίγες μέρες χάρισα το παλιό μου PC σε έναν ξάδερφό μου και θα προχωρήσω στην αγορά νέου αλλά προφανώς θέλω κάποια βοήθεια, ή και γνώμες αν θέλετε, πάνω σε αυτό. Έχω στο νου μου κάποια parts τα οποία σας παραθέτω : Case: Corsair 780T CPU:i7 4790k Mobo:ASUS VII Hero RAM:Ripjaws X 16GB CPU Cooler:Corsair H100i PSU: Θα κρατήσω το παλιό που έχω(OCZ 1000w) GPU:....????(Σκεφτόμουν 780 ή 290x, αλλά τώρα που κυκλοφόρησαν οι 970 και 980 δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να πάω με τις "παλιές") SSD:...??? HDD:...??? Το PC το θέλω κυρίως για Gaming όπως αναφέρω και στον τίτλο. Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.