Jump to content

Skaristo

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Skaristo

  • Γενέθλια 01/01/1970

Skaristo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Συνεχίζοντας το ψάξιμο βρήκα το cm quick fire pro αλλά απο σελιδα που δεν την ξέρω...και δεν βρίσκω και καποιον να μου πει αν είναι οκ ή οχι...η σελιδα είναι η www.omarket.gr Έχετε την οποιαδήποτε εμπειρία επι του συγκεκριμένου eshop?
  2. Θα επανελθω σε καμια βδομάδα με εντυπώσεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
  3. Με τα mx black θα ειμαι οκ? Ώντας νέος στα μηχανικά εννοω..γενικα είμαι τύπος που δεν τα πολυ-λυπαται τα πλήκτρα... Τα παταω μέχρι να βγούνε απο κάτω(λίγη υπερβολή παντα δίνει άλλο τόνο!)! [emoji2]
  4. Εψαξα για cm qfr, δεν έβγαλαν άκρη για Ελλάδα...to trigger z βγαίνει λίγο παραπανω απο οτι θα ήθελα να διαθεσω για πρωτο μηχανικό.Νομιζω πως θα δοκιμασω το 6vg2 και βλέπω μελλοντικα
  5. Νεος στην παρέα του φόρουμ και της mech οικογένειας... Το μονο που βρήκα αυτή τη στιγμη στην Ελλάδα άμεσα διαθέσιμο και σε προσιτή τιμή είναι το SS 6vg2... To παρήγγειλα αλλά δεν το παρέλαβα ακόμη (αντικαταβολη 87€)αρα εχω περιθώριο διορθωσης ...εκανα καλα που το παρήγγειλα και αν οχι τι προτεινετε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.