Jump to content

Pasteli

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Pasteli

  • Γενέθλια 01/04/1987

Pasteli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pasteli

    Αγορά Laptop... Βοήθεια!

    Αυτό είπα ουσιαστικά πριν ήταν ότι δεν θέλω τη φορητότητα που θέλει ας πούμε ένας φωτογράφος που έχει το macbook pro15'' ή air11'' και γυρνάει με αυτό όλη την Αθήνα. Θέλω μια μέση κατάσταση αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Ισχύει ότι με 1000 ευρώ φτιάχνεις πυραυλάκι pc αλλά μένει καθηλωμένο σε ένα σημείο, αυτό δεν μου αρέσει εμένα.
  2. Pasteli

    Αγορά Laptop... Βοήθεια!

    Γιατί σιγά σιγά θέλω να αντικαταστήσει το κεντρικό μου Pc που κλείνει 7αετία το οποίο έχει 23άρα οθόνη. Οπότε δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με 15'', με ανάλυση 1600x900 συμβιβάζομαι. Τώρα αν με ρωτήσεις γιατί δεν παίρνεις ένα Pc με λιγότερα λεφτά θα σου πω ότι θέλω την φορητότητα ενός Laptop.
  3. Pasteli

    Αγορά Laptop... Βοήθεια!

    Δεν είναι λίγο απάτη τα hybrid με 8 ή 16gb ssd; ούτε τα windows καλά καλά δεν χωράνε... Ούτε τον dvd-rw θεωρώ απαραίτητο καλώς είναι να υπάρχει αλλά και να μην υπάρχει clain.... Νταξ, δεν είμαι και φωτογράφος δεν τον θέλω γενικά για χρήση on the go. Άμα ήθελα σε κάτι φορητό θα πήγαινα σε 15'' οθόνη νομίζω είναι καλύτερα.
  4. Pasteli

    Αγορά Laptop... Βοήθεια!

    Έχει την Alman Hellas η msi στην Ελλάδα για service. Στο αμερικάνικο site που με παρέπεμψες στην αρχή γράφει ένα χρόνο εγγύηση όχι στο computeruniverse εκεί δεν υπάρχει καν. Τρεις ερωτήσεις αν ξέρεις 1. Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει και από άλλα μαγαζιά στην Ελλάδα πιο φτηνά; 2. Αν πάρω με τον Hybrid έχει χώρο για να του προσθέσω mSata SSD; 3. Αν το παραγγείλω από Αμερική και μου το φέρει γνωστός θα έχω θέμα με εγγύηση ή οτιδήποτε άλλο;
  5. Pasteli

    Αγορά Laptop... Βοήθεια!

    Καλή ιδέα, πόλη αξιόπιστη μάρκα, απλά σαν χαρακτηριστικά δεν έχει μεγάλες διαφορές από αυτά που έχω βρει αν εξαιρέσεις τον 500 ssd ουαου! Και το touch που για μένα σε laptop το θεωρώ τελείως άχρηστο. Τα αρνητικά είναι το δίμηνο της αναμονής (Ελλάδα στα 1400€ minimum) και χειρότερη μπαταρία. Διόρθωσε με αν κάνω κάπου λάθος στο συλλογισμό μου. Υ.γ. στο site γράφει 1 χρόνο εγγύηση Y.γ.2 Ώπα αυτό είναι Lenovo Y70-70; Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι άμεσα διαθέσιμο...τιμή απλησίαστη για τα δεδομένα μου Καλό θα ήταν αλλά δεν το θεωρώ προαπαιτούμενο Δυνατή μάρκα μαζί με την apple την θεωρώ κορυφή αλλά 1400 ευρώ για gaming laptop χωρίς SSD;
  6. Pasteli

    Αγορά Laptop... Βοήθεια!

    Οκ, συγνώμη νόμιζα ότι ήταν διακριτό από τον τύπο των Laptop και τις τιμές τους. Λοιπόν, ψάχνω για ένα Laptop 17'' για μέτρια χρήση σε games (Dota 2, Fifa 15 αλλά και far cry, crysis), προγράμματα (Photoshop, AVID) που να αντέξει στο χρόνο. Οπότε να είναι ποιοτική κατασκευή και μάρκα (αν και για το acer και το schenker ψιλό-αμφιβάλω ως προ την αξιοπιστία) να είναι γύρω στο 1000άρικο με η χωρίς ssd(να έχει slot για msata ssd για να του βάλω) σε περίπτωση που αξίζει πολύ μπορώ να κάνω την υπέρβαση να πάω στα 1200-1300 αυτά.
  7. Pasteli

    Αγορά Laptop... Βοήθεια!

    Κανείς ρε παίδες;
  8. To Σάββατο παράγγειλα στα 840 ευρώ από το e-shop ένα Acer και δεν ξέρω αν τελικά το παραλάβω για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς έχει συζητηθεί και στο forum και είναι η αξιοπιστία του e-shop. Επίσης άλλος σημαντικός λόγος είναι η αξιοπιστία της μάρκας ACER (περιπτώσεις καμένων μητρικών). Δυστυχώς η τιμή σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του με θόλωσαν και με έκαναν να πιστέψω ότι είναι "ευκαιρία" αλλά στη πορεία το σκέφτηκα αλλιώς...Έκανα μια έρευνα σε skroutz, bestprice, amazon και computeruniverse. Με την βοήθεια του cpuboss.com-gpuboss.com κατέληξα στις παρακάτω εναλλακτικές περιπτώσεις σε σύγκριση με το Acer Πάμε λοιπόν Η παραγγελία μου είναι ο Acer στα 840 ευρώ + θα κουμπώσω 120gb SSD 75 ευρώ =915 ευρώ Οι εναλλακτικές στο ίδιο στυλ σε σύγκριση με τον Αcer: Schenker M704 (καλύτερη GPU, CPU και SSD αρνητικά: χαμηλή αξιοπιστία μάρκας) Τιμή 999€+21€ Vat=1020€ MSI GE70-2PC (καλύτερη GPU, SSD αλλά χειρότερη CPU) Τιμή 999€+21€ Vat=1020€ MSI GE70-2PEI (καλύτερη CPU και GPU. Απουσία SSD) Τιμή 999€+21€ Vat=1020€ + 75SSD=1095€ MSI GS70 (καλύτερη CPU, GPU, SSD, ποιοτική κατασκευή, ελαφρύ και υπέρλεπτο) Τιμή 1299€ +21€ VAT=1320€ Υπέρβαση 1.Πια είναι πιο Value for money; 2.Είναι πιο αξιόπιστη η MSI σε σχέση με την ΑCER; Παίδες ξεμπερδέψτε με γιατί σύντομα πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω και αν ρίξω άκυρο στον Acer του e-shop Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ Προκαταβολικά
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.