Jump to content

satanixdialo

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by satanixdialo

  1. satanixdialo

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    αρχικα ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες.ειδα στην εταιρεια που μου προτεινες και βλεπω οτι το κοστος παει κοντα στα 45ευρω τιμη που μπορει να ειναι η αγορα ενος μεταχειρισμενου ιδιου σκληρου.οσον αφορα τωρα το κομματι της αντικαταστασης υπαρχει η τεχνογνωσια αλλα οχι το ανταλλακτικο.τωρα δεν ειμαι σε θεση να δωσω 500 ευρω(για ανακτηση) οποτε για αυτο το λογο μπηκα στην αναζητηση πλακετας δωρεας ειτε και αγορας ακομα και ιδιου δισκου με σκοπο να τον κανω ανταλλακτικο για τον δικο μου.θα το ψαξω λοιπον και ελπιζω να σταθω τυχερος.
  2. satanixdialo

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    Καλησπερα παιδια εχω ενα σκληρο δισκο SEAGATE BARRACUDA 2Τ MODEL:ST2000DM001 και ψαχνω να βρω ενα ιδιο για να αντικαταστησω την πλακετα του μιας και τα αρχεια που εχω μεσα ειναι αρκετα σημαντικα( πτυχιακη, εργασιες για το μεταπτυχιακο κλπ) ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι πλακετα και αν βρω να την αντικαταστησουμε το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που τον συνδεω στον υπολογιστη κανει ενα επαναλαμβανομενο μπιπ για περιπου ενα λεπτο και σταματαει. ειμαι καινουριος στο φορουμ οποτε παρακαλω μια βοηθεια παραπανω αν κατι κανω λαθος. βοηθεις και προτασεις δεκτες. ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.