Jump to content

jonsver

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About jonsver

  • Γενέθλια 05/08/1985

jonsver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Παιδιά ποια η γνώμη σας για αυτή την κάρτα? GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N760OC-4GD(rev.1.0/1.1)
  2. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Παιδιά thanks για όλες τις συμβουλές!Τελικά θέλει πολύ περσσότερο ψάξιμο για μια καλή κάρτα!Όλες οι συμβουλές σας καλοδεχούμενες!!!!
  3. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    270χ από ποια εταιρία όμως..Γιατί για τν ASUS δεν έχω ακούσει τα καλύτερα!
  4. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Καλά κάνεις κ πραγματικά ευχαριστώ για την βοήθεια.Το θέμα είναι ότι δύσκολα θα μπορώ να δώσω πάνω απο 210-220 €.Οπότε λογικά θα πάω σε κάτι καλό για τώρα κ για κανένα χρόνο ακόμα και μέτα βλέπουμε!
  5. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Άσε τελικά όσο το ψάχνεις τόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια απόφαση!Προς το παρόν βρήκα την 760 αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα την αγοράσω!Η καινούρια σείρα που λες δείχνει φοβερή αλλά κ σημαντικά πιο ακριβή!Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
  6. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Ε ναι.καλύτερα πιστεύω.Να έχω και την εγύηση.Στο skroutz που έδα απο τα 197.
  7. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Το έψαξα λίγο παραπάνω κ τελικά δεν θα πάρω την ASUS. Η 760 που βγάζει η GIGABYTE όπως και η PALIT μου φάνηκαν πολύ καλύτερες,Επειδή έχω και τώρα PALIT και είμαι πολύ ευχριστημένος σκεφτόμαι να πάρω αυτή!Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  8. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Κοίτα η ανάλυση που παίζω είναι πάντα 1920x1080 FULL HD.Γενικά τα παιχνίδια που παίζω είναι battlefield, call of duty,crysis...Γενικά τέτοιο στυλ.Με ενδιαφέρει να τα παίζω αν μπορώ σε ultra settings και ένα έχω ένα καλό αποτέλεσμα.Γενικά οι asus έχουν θέματα σαν κάρτες?Κάτι είχα ακούσει για τους drivers.Αυτή σαν κάρτα την θεωρείς καλύτερη απο την 270x. Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 2X OC | Skroutz.gr
  9. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Ευχαριστώ πολύ φίλε!Πιστέυεις με την 270χ δεν θα έχω καλά αποτελέσματα?
  10. jonsver

    Δίλλημα με κάρτα γραφικών

    Δεν το έχω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια.Έχεις να μου προtείνεις κάτι?
  11. Παιδιά καλημέρα.Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά νέας κάρτας γραφικών.Ο υπολογιστής μου έχει τα παρακάτω specs: μητρικη:gigabyte z77x-ud3h επεξεργαστή : intel core i7 -3770 3.40 GHz μνήμη ram: Corsair XMS3 DDR3 4X4GB 2000 MHZ κάρτα γραφικών: palit GTX 650 2GB τροφοδοτικό : coolermaster B700 B SERIES 700W Θα ήθελα να αλλάξω την κάρτα γραφικών που έχω με κάποια πιο καλή.Έχω βρει την ASUS R9 270X και μια παρόμοια την Saphire R9 270x.Και οι δύο είναι κοντά στα 200€.Ποιά η γνώμη σας?Ποιά θα ταιριάζει καλύτερα στο δικό μου μηχάνημα?Έχετε να μου προτέινεται κάποια άλλη στα ίδια λεφτά? Ευχαριστώ! ASUS R9 270X R9270X-DC2T-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL - Sapphire R9 270X 2GB GD5 BstOC - Κάρτες γραφικών (VGA)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.