Jump to content

NotNice

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About NotNice

  • Γενέθλια 16/12/1991

NotNice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. NotNice

    αγορα pc για gaming

    γιαυτο δεν προτιμω πλεον τα forum ειναι χαζος αυτος ο ελιτισμος που υπαρχει. τεσπα οπως ειπε και ο ποτις αναφερομε κυριως για το ετσι και οπου βγει για τις επιλογες μου. με βοηθεια αρκετη εχω μαθει αρκετα τις τελευτες μερες . θα ηθελα ομως να μου προτεινετε μια οθονη στα 180~240. Κυριως μμο archeage,wow etc.etc
  2. NotNice

    αγορα pc για gaming

    συγνωμη δεν ειχα internet σκευτομε να αγωρασο αυτο τη γνωμη εχετε επισης προτινετε μου μια οθονη καλη για mmo
  3. NotNice

    αγορα pc για gaming

    ειναι αρκετα πραγματα σιγουρα λαθως διοτι δεν ξερω. τα μονα περιφεριακα που μου λοιπουν ειναι η οθονη τα αλλα τα εχω. απο οθονες δε γνωριζο απολιτος τιποτα
  4. NotNice

    αγορα pc για gaming

    γεια παιδια ευχαριστω για τα post σας κυριως το pc θα ειναι για mmorpg αυτη ειναι η κυρια αναγκη να καλυψω. Επισης ευτιαξα μια συνθεση για να αρχιζο να μαθαινω τι γνωμη εχεται?
  5. NotNice

    αγορα pc για gaming

    γεια σου φιλε τα μονα περιφεριακα ειναι η οθονη και ενα razer tartarus ολα τα αλλα τα εχω τα κυριος games ειναι mmorpg και fps. το συνολικο ποσο τελικα μπορει να φτασει και τα 1750.
  6. Γεια σας ειμαι κενουργιος στην κοινοτητα σας και θα ηθελα να μου προτινετε γιατι ειμαι αρκετα noob με το build ενος pc ενα gaming pc με οθονη μονο απο περιφεριακα αναμεσα στα 1500 με 1600 ευρω. Η κυριως χρηση του θα ειναι για gaming,live streaming,τυπικα προγραμματα skype/chrome etc , και ελαχιστα photoshop το μονο που εχω σκεφτει γυρω απο το pc ειναι ενας i7 επεξεργαστης σιγουρα ενας ssd. Επισης επειδη ημουν θυμα των πλαισιων και eshop θα ηθελα να μου προτηνετε επισης μερικα μερη αγωρας. Ευχαριστω. :alien:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.