Jump to content

louloudenia

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About louloudenia

  • Γενέθλια 22/02/1992

louloudenia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. louloudenia

    αναβοσβήνει η οθόνη μου

    η οθόνη στην αρχή λειτουργούσε κανονικά και μετά μου έκλεινε και μου πετούσε μπροστά τις ρυθμίσεις τις οθόνης (*για να βγουν αυτές οι ρυθμίσεις πρέπει να πατήσεις τα κουμπάκια που έχει στα δεξιά τις οθόνης )και εάν δεν τα πατούσα συνεχόμενα μου αναβόσβηνε άλλα το power έμενε αναμμένο
  2. καλησπέρα σας!! εχω ενα θέμα με τις οθόνες μου στο pc... ειναι samsung syncmaster t190 k syncmaster t220 και οι δυο στην αρχή είχαν ακριβώς το ίδιο θέμα αναβόσβηνε η οθόνη και μόλις πατούσα τα κουμπιά στο πλάι άναβε έτσι σφήνωσα τα κουμπιά και έπαιζαν κανονικά άλλα η 1 συνεχίζει ακόμα και τώρα και παίζει με σφηνωμένα τα κουμπιά η 2 τ220 όμως αναβοσβήνει και πάλι και δεν γίνετε να μείνει σταθερά ανοιχτή... τι μπορω να κάνω σε αυτήν την περίπτωση ???
  3. xreiazomai tis gnwseis olwn sas...prin 2meres mou kaike h mitrikh plaketa(pskpl-am epu) kai exw aganaktish gt einai ligo akrivi gia na thn 3ana parw 8elw an kapoios gnwrizei na me diafotisei gia mia new mitrikh me ligotera xrhmata alla idies epidoseis!!!:bye:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.