Jump to content

Drstelth

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Drstelth

  • Γενέθλια 07/12/1979

Drstelth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Drstelth

    Το κακό έγινε ή όχι?

    ευχαριστήσω πολύ παιδιά Η αλήθεια είναι ότι ήμουν υπερβολικός..!
  2. Drstelth

    Το κακό έγινε ή όχι?

    Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση Ανακούφιστικα:-) Ναι το ξέρω ότι είναι πολλά τα 650 αλλά το είχα πάρει για τον συχωρεμενο 775 πισι μου όποτε και μου έμεινε :-) (Πο ρε πολύ ταλαιπωρία με το κινητό για ένα ποστ)
  3. Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά Στο παλιό μηχάνημα ψόφησε το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ! (τελικά και η μαμά και η 6950 μου) Έτσι πήγα ο ηλιθιος στο πλαίσιο και πήρα το CORSAIR vs 650 Και το ερώτημα είναι το κακό έγινε? Αυτό το entry PSU θα προστατεύει τα παρακάτω παλικάρια από τσιζz γενικά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Ξέρω ότι μπορεί να έχω πέσει σε coil (θεωρητικά πρέπει να δουλεψη full load για τυχόν coil noises) Ξέρω ότι είναι bronze το ρημάδι οπότες τσάμπα αγχώνεμαι ή πάω στο πλαίσιο και περνώ άλλο gold ας πούμε? (Ναχα και λεφτά ) εχω παραγγείλει τα εξής CPU 4590 Gpu 970 g1 MANA asus h97 plus Crucial MX100 256GB seagate barrikafros 1tb case agos fan themis Τι λετε τον ήπια?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.