Jump to content

sikuonas

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sikuonas

  • Γενέθλια 01/01/1970

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sikuonas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sikuonas

    Συσκευη εως 350 ευρω.

    Oneplus One, είναι όλα όσα θέλεις για πρόσκληση, πήγαινε στο φόρουμ myphone.gr όπου είναι για αξεσουάρ του κινητού, θα βρεις αρκετές.Τέλειο κινητό, με λειτουργία νέξους, πολλές ρομ και specs φοβερά!
  2. sikuonas

    Προτάσεις αγοράς εώς €200-250

    Ναι συμφωνώ αλλά καμιά σχέση με το One της Oneplus όσο αναφορά hardware και λειτουργία.Δηλαδή στην επιλογή μεταξύ τους, κατά τα άλλα είναι φοβερό το g3.
  3. sikuonas

    Προτάσεις αγοράς εώς €200-250

    Φίλε,η xiaomi είναι μάρκα κορυφή και δουλεύει αντρόιτ.Στο μαγαζί που σου προτείνω, Έχω ψωνίσει και παρόλο που έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη, το παρήγγειλα μέσω Κίνας, επειδή είναι δωρεάν τα μεταφορικά.Εάν έχεις€30 παραπάνω, θα σου πρότεινα το mi3 με τοπ χαρακτηριστικά. http://www.honorbuy.com/prices-drop Και από αυτό το Κινέζικο μαγαζί έχω παραγγείλει πάρα πολλά πράγματα αξίας, όλα καλά.Εδώ ο σύνδεσμος:http://www.dx.com/s/lenovo?category=599&utm_medium=599undertop1&utm_campaign=lenovo Ο Σύνδεσμος είναι με κινητά της Lenovo η οποία είναι γνωστή εταιρεία.Έχει και άλλα πάντως. Και από εδώ Έχω ψωνίσει, έχει και αποθήκη στην Αγγλία:http://m.banggood.com/Wholesale-Mobile-Phones-c-140.html Και από εδώ Έχω ψωνίσει, έχει προσφορά ειδα το jiayu: http://m.geekbuying.com/Category/ProductList?CategoryId=315&ref=w
  4. sikuonas

    Καινουργιο smartphone

    €314 xiaomi mi3 64gb http://www.honorbuy.com/78-xiaomi-3-mi-3-2gb-64gb-5-inch-ips-23ghz-quad-core13mp-camera-wcdma-version.html Έχω ψωνίσει από αυτό το μαγαζί,η xiaomi είναι τοπ μάρκα.Το παρήγγειλα από Κίνα, γιατί από την Ευρώπη έχει πολλά μεταφορικά. Προσωπικά, έχω το One της Oneplus, άψογο και δουλεύει όπως το νέξους, κρίμα επειδή είναι λίγο πιο ακριβό.
  5. sikuonas

    αγορα smartphone

    Oneplus One!
  6. Γειά χαρά στα παιδιά κάτι στο φόρουμ! Με λένε Κώστα και δεν έχω ιστορία[emoji1]
  7. sikuonas

    επιλογη antivirus

    Το internet security είναι πιο ολοκληρωμένη σουίτα και με τοίχος ασφαλείας.Εάν δεν πηγαίνεις σε κακόβουλα σάιτ, τότε ένα δωρεάν antivirus και ένα δωρεάν firewall είναι οκ. Εάν πραγματικά θέλεις κάτι το πιο άξιο τότε αυτό που σου προτείνει ο φίλος το eset smart security είναι φοβερό! Δωρεάν firewall είναι το comondo & zone alarm.Εδώ, μπορείς να δεις περισσότερα για να αποφασίσεις: http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ Για να μην βιαστείς, πριν σου λήξη η έκδοση που έχεις, βγάλε την και βάλε μια demo όπου μπορείς την έχεις για 30 μέρες[emoji6]
  8. sikuonas

    Windows 7 activation

    Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πήγαινε στο'ο υπολογιστής μου'κάνε δεξί κλικ και επέλεξε 'ιδιότητες'. Εκεί έχει κουμπί που λέει ενεργοποίηση των Windows.Αφού θα προσπαθήση μόνο του να κάνει την ενεργοποίηση, στο τέλος θα σου βάλει επιλογές για ενεργοποίηση.Μια από αυτές, σου λέει να κάνεις ενεργοποίηση τηλεφωνικώς με δωρεάν τηλεφωνικό νούμερο που σου δίνει εάν το επιλέξεις.Προχωράς την διαδικασία και είσαι οκ.
  9. sikuonas

    Αγορά Smartphone 400 euros

    Κάτι σε, oppo find 7 η xiaomi m3; http://europe.oppostyle.com http://www.xiaomishop.com/28-eu-direct Και τα δύο τα παίρνεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς δασμούς και γρήγορη παραλαβή. Άπο μάρκες, οι καλύτερες! Πάντως, πριν κοιτάξεις τις υποδείξεις των φίλων, δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά αυτά που σου λέω, πραγματικά φοβερά κινητά
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.