Jump to content

redux

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About redux

  • Γενέθλια 14/02/1982

redux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. redux

    ψυξη για AMD Phenom II X6 1055T

    ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις...τι ρολο παιζει αν ειναι χαλικινη η καποιο αλλο υλικο??τι υλικο ειναι η καλυτερη επιλογη? κ τι ειναι το fdb? παντως η themis k h arctic φενονται καλυτερες επιλογες απο αυτες που ειχα βρει εγω.. παντως κ τα απιπεδου θορυβου παιζουν ρολο..οσο χαμηλοτερα τοσο καλυτερα
  2. Καλησπερα παιδια..εχω εναν AMD Phenom II X6 κ ψαχνω εναν συστημα ψυξης...καθως το μαμα εχει καποια προβληματα!! τον εχω 4 χρονια περιπου τον υπολογιστη χωρις κανενα προβλημα..ολα αρχισαν οταν καηκε η μητρικη κ την αλλαξα με μια αλλη..οχι την ιδια... σε φυσιολογικες εργασιες οπως ιντερνετ η ταινια..το pc δουλευει μια χαρα..οταν ομως αρχισω να παιζω καποιο game..στην προκειμενη περιπτωση το metro 2033 κ crysis 3..μετα απο 2-3 λεπτα αρχιζει κ ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας κ φτανει τις 6000 με τον ηχο να ειναι πολυ ενοχλητικος.. η μεγιστη θερμοκρασια που εχει πιασει ειναι στους 60 βαθμους..δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυτο φυσιολογικο..αφου πριν καει η μητρικη δεν ειχα καποιο προγραμμα που να μετραει την θερμοκρασια.. οταν αλλαξα την μητρικη εβαλα την παστα μονος μου χωρις να εχω ξαναβαλει.. το ερωτημα ειναι..να αλλαξω ολοκληρο το συστημα ψυξης του επεξεργαστη???εχω καταλληξει σε αυτα τα 2.. http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761 η http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-alpine-64-plus-amd-cpu-cooler-92mm-p-PER.650175 η να παρω μια καλη παστα της arctic κ με καποιο τροπο να ρυθμισω τις στροφες του ανεμιστηρα να μην ξεπερνανε τις 2000??αν γινεται αυτο!!
  3. redux

    ASUS R9 270X θορυβος

    ενταξει..ευχαριστω παιδια..θα ανοιξω ενα αλλο θεμα στο καταλληλο τοπικ!!
  4. redux

    ASUS R9 270X θορυβος

    οποτε μπορω με καποιον τροπο να ρυθμισω το fan μεσω μητρικης κ bios??ωστε να μην ανεβαζει 6000 στροφες το ανεμιστηρακι? αν αποφασισω να αλλαξω συστημα ψυξης..πως σας φενεται αυτο?? http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761 η αυτο http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-alpine-64-plus-amd-cpu-cooler-92mm-p-PER.650175
  5. redux

    ASUS R9 270X θορυβος

    τον εχω 3 χρονια τον υπολογιστη..κ ποτε δεν εκανε τοσο θορυβο ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη!αρχισε να κανει θορυβο μετα που αλλαξα την μητρικη..μηπως εχεις να κανει με αυτο?
  6. redux

    ASUS R9 270X θορυβος

    παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!τελικα τον θορυβο τον εκανε ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη!!η καρτα γραφικων δουλευει αψογα...απλα γελαστηκα οταν τσεκαρα το κουτι στα γρηγορα!! ειχα ενα προβλημα με την μητρικη κ την αλλαξα...εβαλα τον ιδιο επεξεργαστη..εβαλα κ παστα χωρις να εχω ξαναβαλει...κ το προβλημα εμφανιστηκε αμεσως μετα...μετα απο 2-3 λεπτα gaming ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη αρχιζει να ανεβαζει στροφες κ φτανει τις 6000...η θερμοκρασια γυρω στους 50-58.. ισως δεν εβαλα την παστα σωστα...ισως επειδη αλλαξα την μητρικη ο ανεμιστηρας δουλευει τερμα!!! μαλλον θα αλλαξω το συστημα ψυξης κ τον ανεμιστηρα να ειμαι ησυχος!!
  7. redux

    ASUS R9 270X θορυβος

    ακουγεται σαν θορυβος ανεμιστηρων..σαν να δουλεουν οι ανεμιστηρες πιο γρηγορα μετα απο 1-2 λεπτα gaming..ξεκιναει απο σιγα σιγα κ μετα απο 2 λεπτα εχει φτασει σε ενα σημειο κ μενει εκει καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου!!
  8. καλησπερα σε ολους!!πριν 2 μηνες αγορασα την συγκεκριμενη καρτα ASUS R9 270X-DC2T-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL..εχω ενα αρκετα δυνατο κουτι..με 6πυρινο amd επεξεργαστη!!8 gb ram..οταν ο υπολογιστης λειτουργει κ βλεπω καποια ταινια η ειμαι στο ιντερνετ η καρτα ειναι αθορυβη!!δεν ακουγεται καν..οταν ομως αρχιζω να παιζω ενα παιχνιδι..κ στην συγκεκριμενη περιπτωση το metro 2033 redux..μετα απο 1-2 λεπτα παιχνιδιου η καρτα αρχιζει κ κανει θορυβο κ φτανει σε ενα σημειο που ειναι πολυ ενοχλητικος...η θερμοκρασια της καρτας ειναι αρκετα καλη..γυρω στους 55 βαθμους οταν παιζω!!θελω να ρωτησω αυτους που εχουν αυτη την καρτα η οσους ξερουν..ειναι φυσιολογικο να κανει θορυβο κατα την διαρκεια gaming??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.