Jump to content

Crappy_Nukem_3D

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Crappy_Nukem_3D

  • Γενέθλια 16/08/1989

Crappy_Nukem_3D's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Λοιπον παιδια συνεδεσα τον δισκο εσωτερικα αλλα τιπτοα δεν εφτιαξε! Τον βλεπει ακομα 1.38MB ενω ο δισκος ειναι 1TB! Θα αγοράσω τελικα το Active File Recovery!
  2. Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,,Θα τα δοκημασω ολα και θα αρχησω απο Open Source καθως ειμαι και εγω fun Αν δεν βρω κατι θα περασω και στις υπολοιπες επιλογες! Θα σας ενημερωσω παντος οταν κανω τους ελενχους...Ευχαριστω και παλι!
  3. Παιδια ο δισκος οχι δεν ειναι σε εγγυηση,τον πηρα το 2006! Για το HDD recovery λες τιποτα σε Recuva και τετοια? Μπορω να βγαλω τον σκληρο απο την θηκη και να τον δοκημασω εσωτερικα?Συνδεοντας τον πως?Με sata?
  4. Καλημερα παιδια,εχω συνδεση στο pc απο τις πισω θυρες usb εναν WD εξωτερικο του 1 ΤΒ. Αλλαξα μητρικη και εκανα format στο εσωτερικο μου HDD και οταν περασα τους drivers της μητρικης και τα σχετικα,συνδεσα τον εξωτερικο μου και μου δειχνει οτι ειναι 1.38MB αντι για 1ΤΒ. Σε αλλο pc τον πηγα αμεσως να δω εαν υπαρχει και εκει το προβλημα και δεν εφτιαξε. Εχει κανεις καμια ιδεα για ποιο λογο μπορει να συμβει κατι τετοιο? Η καινουργια μητρικη που εβαλα ειναι η ASROCK EXTREAM 6! Τα διαγνωστικα που εκανα 1TB τον δειχνουν και σε καλη κατασταση! Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να χασω τα δεδομενα...Αλλιως θα εκανα format κατευθειαν! Ουτε με live cd απο linux δεν βλεπω τα αρχεια μου! Εχει κανεις καμια ιδεα?
  5. Crappy_Nukem_3D

    σκληρός δίσκος

    Καλησπερα παιδια,εχω συνδεση στο pc απο τις πισω θυρες usb εναν WD εξωτερικο του 1 ΤΒ. Αλλαξα μητρικη και εκανα format στο εσωτερικο μου HDD και οταν περασα τους drivers της μητρικης και τα σχετικα,συνδεσα τον εξωτερικο μου και μου δειχνει οτι ειναι 1.38MB αντι για 1ΤΒ. Σε αλλο pc τον πηγα αμεσως να δω εαν υπαρχει και εκει το προβλημα και δεν εφτιαξε. Ετρεξα το Data Lifeguard Diagnostic for Windows της Wester Digital και τα βρηκε ολα καλα!Επισης ετρεξα και κανα 2-3 αλλα Diagnostic αλλα παλι τιποτα! Εχει κανεις καμια ιδεα για ποιο λογο μπορει να συμβει κατι τετοιο? Ακομα και απο Live CD μπηκα με Ubundu αλλα παλι δεν εβλεπα τα αρχεια μου! Η καινουργια μητρικη που εβαλα ειναι η ASROCK EXTREAM 6!
  6. Crappy_Nukem_3D

    Crossfire

    Ενταξη παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες!
  7. Crappy_Nukem_3D

    Crossfire

    Καλησπερα και απο εμενα! Εχω στο μυαλο μου Crossfire με AMD RADEON 6950 2GB! Εχω μια AMD RADEON 6950 στα 2GB και σκεφτομαι να παρω αλλη μια ιδια για Crossfire. Δεδομενου οτι βρησκω στο e-bay μια μετ/νη απο 100 - 130 euro θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν : 1)Αξιζει να παρω αλλη μια ιδια καταρχας ή θα ηταν καλυτερη μια ποιο νεα GPU,μια Sapphire Radeon HD 7950 3GB Vapor-X ας πουμε(Παλι μετ/νη)? 2)Πως θα δω ακριβος το μοντελο της δικιας μου καρτας?Βλεπω στο e-bay ο πωλητης γραφει : (MPN :111880140G, 11188-01-40G),εγω πως θα δω το MPN της καρτας μου?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.