Jump to content

stathisp

Premium Members
  • Posts

    155
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by stathisp

  1. Τα χτυπήματα σκότωσαν τον Ζακ

    Στο πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου τονίζεται πως το θύμα έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, τα οποία προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και επέφεραν τον θάνατό του. 

    • Like 1
  2. Προσωπικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα εάν ήμουνα ο ιδιοκτήτης απλά θα γράψω ότι μέχρι τώρα δεν ξέρουμε που βρισκότανε ο ιδιοκτήτης όταν μπήκε ο κλέφτης στο κατάστημα με αποτέλεσμα να βρεθεί εγκλωβισμένος μέσα καθώς και ότι ακόμη δεν έχουνε βγει τα αποτελέσματα αποτυπωμάτων στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κατάστημα  για να ξέρουμε εάν είναι του δράστη
  3. Σε κίνδυνο η ζωή βρέφους μετά από τσίμπημα οχιάς στο Βένετο

    δεν μπορούν να παίζουν με τη ζωή του παιδιού επειδή τα δύο νοσοκομεία και οι γιατροί έχουν διαφορές μεταξύ τους. Όλοι αυτοί οι γιατροί, η διοίκηση του νοσοκομείου δεν είναι γονείς δεν είναι παππούδες και γιαγιάδες και πάνω από όλα γιατροί;

    • Sad 3
  4. Ελεύθεροι οι Τούρκοι που μπήκαν σε απαγορευμένη περιοχή του Έβρου

    Επαγγελματίες οι δημοσιογράφοι σε ξένη χωρα μπήκανε σε απαγορευμένη ζώνη και δεν μπήκαμε στον κόπο να ζητήσουμε έλεγχο τον κινητών τους ώστε να τους καθυστερήσουμε τουλάχιστον μια εβδομάδα για να δούμε αντίδραση από την απέναντι πλευρά.

    • Like 2
  5. πριν 7 ώρες, το μέλος colt3003 έγραψε:

     Τα περί απελάσεως δύο Ρώσων διπλωματών δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συνέπεσε χρονικά με την έναρξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ?

  6. όπως κατάλαβα τελικά κράτησες το παλιό cooler απλά άλλαξες πάστα εάν είσαι καλυμμένος όλα καλά πάντως γνώμη μου είναι κάποια στιγμή να αλλάξεις το κουτάκι σου με κάποιο φτηνό που να έχει το τροφοδοτικό κάτω και τότε βάζεις και το "κοολερακι" που αγόρασες

    • Like 1
  7. - Καλημέρα γειτόνισσα έχεις λίγη ζάχαρη
    να φτιάξω ένα καφέ γιατί μου τελείωσε;

    - Έλα ρε συ,θα σου φτιάξω εγώ καφέ, πως το πίνεις;
    -Σκέτο!!

    • Like 2
    • Haha 4
  8. πριν 1 ώρα, το μέλος serpico75 έγραψε:

     

    Η πάστα είναι ξεραμένη, αλλά πώς και αποδίδει; Η θερμοκρασία δεν ξεπερνάει ποτέ τους 55C. Για να μαθαίνουμε κιόλας.

     

     

     

    πολύ πιθανό είναι εφόσον έχει ξεραθεί η πάστα να ανεβάζει θερμοκρασία και να δίνετε εντολή να ανέβουν η στροφές του ανεμιστήρα από τι μητρική αποτέλεσμα να εχεις αυτούς τους βαθμούς αλλα με πολύ θόρυβο από ανεμιστήρα (μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι αυτή)

    • Like 2
  9. Στην ελλάδα θα επιμένανε ότι τα μηχανήματα δεν κάνουνε λάθος και θα ψάχνανε που στο καλο έχει κρύψει τα άλογα ο ιδιοκτητης του OPEL (το πρόστιμο δεν υπήρχε περίπτωση να μειωθεί):hehe:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.