Jump to content

stathisp

Premium Members
  • Posts

    155
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About stathisp

  • Γενέθλια 06/08/1977

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stathisp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τα χτυπήματα σκότωσαν τον Ζακ Στο πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου τονίζεται πως το θύμα έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, τα οποία προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και επέφεραν τον θάνατό του.
  2. Προσωπικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα εάν ήμουνα ο ιδιοκτήτης απλά θα γράψω ότι μέχρι τώρα δεν ξέρουμε που βρισκότανε ο ιδιοκτήτης όταν μπήκε ο κλέφτης στο κατάστημα με αποτέλεσμα να βρεθεί εγκλωβισμένος μέσα καθώς και ότι ακόμη δεν έχουνε βγει τα αποτελέσματα αποτυπωμάτων στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κατάστημα για να ξέρουμε εάν είναι του δράστη
  3. stathisp

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    ΜΚΟ - μαφία σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
  4. stathisp

    Αυτοκίνηση

    WATER TEMP GAUGE SENSOR ATTACHMENT λογικά ο αντάπτορας ανάμεσα στα κολάρα
  5. stathisp

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Σε κίνδυνο η ζωή βρέφους μετά από τσίμπημα οχιάς στο Βένετο δεν μπορούν να παίζουν με τη ζωή του παιδιού επειδή τα δύο νοσοκομεία και οι γιατροί έχουν διαφορές μεταξύ τους. Όλοι αυτοί οι γιατροί, η διοίκηση του νοσοκομείου δεν είναι γονείς δεν είναι παππούδες και γιαγιάδες και πάνω από όλα γιατροί;
  6. stathisp

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Ελεύθεροι οι Τούρκοι που μπήκαν σε απαγορευμένη περιοχή του Έβρου Επαγγελματίες οι δημοσιογράφοι σε ξένη χωρα μπήκανε σε απαγορευμένη ζώνη και δεν μπήκαμε στον κόπο να ζητήσουμε έλεγχο τον κινητών τους ώστε να τους καθυστερήσουμε τουλάχιστον μια εβδομάδα για να δούμε αντίδραση από την απέναντι πλευρά.
  7. stathisp

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι στον Έβρο Σε βάρος και των τεσσάρων έχει σχηματιστεί δικογραφία για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.
  8. stathisp

    Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

    «Βόμβα» από τον Dani Pedrosa
  9. stathisp

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Τα περί απελάσεως δύο Ρώσων διπλωματών δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συνέπεσε χρονικά με την έναρξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ?
  10. stathisp

    πρόταση ανεμιστήρα επεξεργαστή

    όπως κατάλαβα τελικά κράτησες το παλιό cooler απλά άλλαξες πάστα εάν είσαι καλυμμένος όλα καλά πάντως γνώμη μου είναι κάποια στιγμή να αλλάξεις το κουτάκι σου με κάποιο φτηνό που να έχει το τροφοδοτικό κάτω και τότε βάζεις και το "κοολερακι" που αγόρασες
  11. stathisp

    Ανέκδοτα & Αστεία

    - Καλημέρα γειτόνισσα έχεις λίγη ζάχαρη να φτιάξω ένα καφέ γιατί μου τελείωσε; - Έλα ρε συ,θα σου φτιάξω εγώ καφέ, πως το πίνεις; -Σκέτο!!
  12. stathisp

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Γκάφα ολκής από τους "Κλουζώ" της ΕΛ.ΑΣ. Η Ασφάλεια έδωσε ενθουσιώδη συνέντευξη Τύπου κάνοντας λόγο για τη μεταλύτερη φυτεία κάνναβης που εντοπίστηκε ποτέ.?
  13. stathisp

    πρόταση ανεμιστήρα επεξεργαστή

    Δεν θα σκάλιζα τίποτα απλά θα άλλαζα την ψιχτρα με αυτή που προτάθηκε ή κάποια αντίστοιχη και σε συνδυασμό τις φρέσκιας πάστας θα ησύχαζα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.