Jump to content

sebagia

Premium Members
  • Posts

    90
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by sebagia

  1. Καλησπέρα. Η μητρική μου ήταν αυτή https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h97m-pro4-retail-p-PER.528748 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μία με το ίδιο socket (1150 νομίζω) ώστε να μπορέσουμε να τσεκάρουμε τι άλλο έχει καεί? Ευχαριστώ!
  2. Ευχαριστώ. Το μηχάνημα το έδωσα στο μάστορα. Μου είπε προς το παρόν μητρική. Θέλει να βρει μία άλλη για να ελέγξει τα υπόλοιπα... Μόλις ανακάλυψα πως κάηκε και η πρίζα του τηλεφώνου οπότε συνέδεσα το ρουτερ σε άλλη και έχουμε ίντερνετ. Στο device manager δείχνει πολλές κάρτες δικτύου που γράφει πως δουλεύουν κανονικά. Ποιά είναι αυτή που ψάχνω?
  3. Καλησπέρα. Ο υπολογιστής που κάηκε ήταν ανοιχτός. Έκαψε προς το παρόν τη μητρική και βλέπουμε τι άλλο. Τώρα που επιτέλους μου έστειλαν το ρουτερ, δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί Windows did not detect a properly installed network adapter. Παίζει στον κλειστό υπολογιστή να έκαψε το lan? Επίσης ενσωματωμένο στη μητρική? Ευχαριστώ Και αν ναι, πως ενεργοποιω το νεο ρουτερ χωρίς το pc?
  4. Α, παίζει να μου τον τσάκισε ε? Τι να πω.. το πρωί θα φανεί Ευχαριστώ όλους
  5. Καλησπερα Οι υπολογιστες σε ups. Το ρουτερ του internet σε ups. Το σπλιτερακι του ρουτερ καηκε. Το ρουτερ τα' παιξε. Δεν έχουμε internet μόνο τηλέφωνο. Το ενα pc δεν κάνει απολύτως τπτ. Δοκιμασα σε πριζα απ' ευθείας, με άλλο καλώδιο, τπτ. Αλλά πώς να είναι το τροφοδοτικό αφού το ups δουλεύει? Παίζει να χτυπήσει η κάρτα μέσω του lan?
  6. Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό forum. Πριν λίγο έπεσε ένας κεραυνός και άκουσα ένα μπαμ μέσα στο σπίτι. Είδα τα πληκτρολόγια των 2 υπολογιστών μου αναμμένα. Πριν από αυτό ο ένας ήταν ανοιχτός. Ο κλειστός παίζει κανονικά. Ο άλλος δεν κάνει τπτ. Και οι δύο επανω σε ups που δουλεύουν κανονικά. Ανακαλύπτω πως το σπλιτερ του μοντεμ έχει μαυρίσει. Το μοντεμ Επίσης στο ups. Το τηλέφωνο δουλεύει, τα ups δουλεύουν, στο μοντεμ αχνοφαινονται κάτι φωτάκια αλλά δεν δουλεύει, αλλά ο υπολογιστής δεν κάνει τπτ! ???????????? Ευχαριστώ
  7. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    ΘΡΙΑΜΒΟΣ!! με τα 8.1 δεν μου είχε εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας! Τώρα όλα πάνε ρολόι!!!! Σας ευχαριστώ όλους!!
  8. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    καλά τα λες, αυτό κάνω από το πρωί. δεν το γλύτωσα....
  9. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    αχ που ήσουν??????? τώρα θα βάλω τα 10 και θα δουμε....
  10. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    φαντάζομαι πως θα τρέχει μια χαρά την σουίτα της adobe
  11. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Ευχαριστώ. Πήραμε pc για να πάρω το δικό μου πίσω! Για εμάς ένα έξτρα μηχάνημα στο σπίτι είναι εργαλείο άσχετα από τα παιχνίδια. (λόγω δουλειάς )
  12. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Ακριβως. Και φυσικά παίζει στον δικό μου. Και εγώ τον θέλω για δουλειά. Άστα. Δράμα ζουμε στο σπίτι μας!
  13. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Πέρασα όσα περνούσαν και τα άλλα τα κρατησα να τα ζιπαρω αλλά επίσης ήθελε 100 ώρες και λέω α σιχτιρ ας κατέβει μόνο του μέσα στην νύχτα
  14. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Το κάναμε και αυτό. Αλλα μερικά αρχεία έχουν πολύ μεγάλο όνομα και δεν εμπαιναν στο δίσκο. .. Μιλάμε για Γολγοθά μέσα στη νύχτα! Ευχαριστώ. Αυτό είναι μία άλλη μεγάλη ιστορία. .
  15. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Πολύ αναλυτικό το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ Αυτό θα κάνω. Απλα το ρημαδοfortnite θέλει 5 ώρες να ξανακατεβει... Ευχαριστώ
  16. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Μάλλον αυτό θα γίνει. .. απλά περιμένω το update ώστε να του βάλει dx 12 που είναι μόνο για Windows 10 μπας και. Το έχω κάνει και αυτό.
  17. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Αρα η ελπίδα μου να διορθωθεί με τα 10 είναι ζωντανή! Ευχαριστώ
  18. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Το έκανα. Μάλλον φταίνε τα Windows 8.1 (θέλω να πιστεύω ) τώρα κάνω update. ευχαριστώ Δηλαδή μου λέτε να μη προσθέσω κάρτα. Η έξτρα μνήμη θα βοηθούσε? (Ουσιαστικά τα παιχνίδια παίζουν σε πιο αργή κίνηση ) (Το fortnite δεν καταφέραμε ακόμα να το ανοίξουμε )
  19. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    τι να πω.... ευχαριστώ πολύ πάντως. η σύνθεση είναι αυτή
  20. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    για πες.... μου το στείλανε σεταρισμένο. Το μόνο που έκανα εγώ ήταν το XMP Profile στο bios γιατί αυτοί μου είπαν δεν το κάνουν
  21. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    το πψ με τον 2400 το δικό μου παίζει τα πάντα
  22. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    δεν παίζει γιατί έβγαλε αυτό το μήνυμα. dx11 feature level 10.0 is required to run the engine δοκίμασα όλες τις λύσεις. Τώρα κάνω θπδατε σε windows 10. ελπίζω να είναι αυτό....
  23. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    ο δικός μου υπολογιστής έχει i7 και μία NVIDIA GEFORCE GTX750 με windows 8.1 και δεν μασάει πουθενά. Φυσικά εγώ τον έχω για δουλειά. τα παιχνίδια τα έχω κατεβάσει στις ελάχιστες απαιτήσεις, αλλά το κολλήματάκι το κάνουν. το πιο βασικό πρόβλημα όμως είναι ότι δεν παίζει το fortnite "dx11 feature level 10.0 is required to run the engine" σε windows 8.1 δεν κατάφερα να το λύσω αφήστε, ζούμε ένα δράμα....
  24. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    πρόβλημα αγαπητέ!!! Το πήραμε, τα κάναμε όλα αυτά, αλλά τα παιχνίδια που έπαιζε στο δικό μου (που είναι τούρμπο) σε αυτό κολλάνε.... Η κάρτα γραφικών θα μας σώσει? Καμία γύρω στα 150??? Ευχαριστώ!
  25. sebagia

    Gaming Pc 500 ευρώ?

    Eυχαριστώ πολύ! τον παρήγγειλα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.