Jump to content

tsomiko

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About tsomiko

  • Γενέθλια 01/12/1989

tsomiko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tsomiko

    Forthnet - Κοροιδία

    Αυτό το παραθυράκι έκλεισε, καθώς ο ΟΤΕ έχει ήδη ενεργοποιήσει τη γραμμή μου από 08-10-14. Αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω τη ρήτρα, εφόσον πλήρωσα κανονικά και τα δώδεκα πάγιά μου.
  2. tsomiko

    Forthnet - Κοροιδία

    Μεγάλη φουστιά αν είναι έτσι. Η ρήτρα υποτίθεται είναι για να μην σπάει ο καθένας το συμβόλαιό του ό,τι ώρα θέλει και η εταιρία καταλήγει ζημιωμένη. Αν πάρει όμως όλο το ποσό του συμβολαίου δεν υπάρχει λόγος να κυνηγήσει για ρήτρες. Θα το κάνει βέβαια, γιατί μόνο να κερδίσει μπορεί απ' αυτό. Αν όμως δεν το πληρώσεις τι γίνεται?
  3. tsomiko

    Forthnet - Κοροιδία

    Μου ζητάνε τη ρήτρα τα 72,90 €. Φυσικά κι έχω διαβάσει το συμβόλαιό μου και ήξερα ότι υπάρχει ρήτρα για διακοπή πριν το 12 μηνο. Στις 20-09 προεξόφλησα ουσιαστικά για το επόμενο δίμηνο, δηλαδή σύμφωνα και με τον λογαριασμό τους για την περίοδο 20/09-19/11. Άρα έχω εκπληρώσει το συμβόλαιό μου, παρόλο που δε χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες τους μέχρι και τη λήξη του. Εκεί πάει το αν είναι λογικό αυτο που ζητάνε.
  4. tsomiko

    Forthnet - Κοροιδία

    Καλησπέρα παιδιά, κι εγώ παθών της forthnet είμαι. Είχα συμβόλαιο για ίντερνετ μέχρι και 19-11-14 και το διέκοψα στις 06-10-14 με φορητότητα για τον ΟΤΕ, εφόσον μου έκανε καλή προσφορά για 3play. Έχω πληρώσει το λογαριασμό μου με ημερομηνία έκδοσης 20-09-14 (ουσιαστικά προπλήρωσα για το τελευταίο δίμηνο της σύνδεσής μου) και τώρα η forthnet μου ζητάει να πληρώσω τέλη διακοπής, επειδή έφυγα έναμιση μήνα νωρίτερα (έχοντας πληρώσει όμως για όλο το συμβόλαιό μου). Σας φαίνεται λογικό αυτό?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.