Jump to content

Darudakos

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Darudakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Darudakos

    Επιλογή Nas με 2 δίσκους

    Ξέρετε αν το Qnap Ts 228 που επέλεξα, μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια αντί όρθιο; Επειδή παντού το βλέπω όρθιο τοποθετημένο και δεν με χωράει οριακά.
  2. Darudakos

    Επιλογή Nas με 2 δίσκους

    Παιδιά απο που να ξεκινήσω διάβασμα για το τι αλλο μπορώ να κανω με το εργαλείο;; Και μέσω κινητού μ'ενδιαφέρει! Παρασκευή παραλαμβάνω. Ελπίζω με 550kb upload που εχω να μπορώ να το δουλευω και εκτός σπιτιού .
  3. Darudakos

    Επιλογή Nas με 2 δίσκους

    Ευχαριστώ παιδιά,απ'οτι βλέπω οι ταχύτητες που υποστηρίζει ο επεξεργαστής είναι 112mb/s read και 81mb/s Write. Μου φαίνονται μια χαρά και λέω να προχωρήσω!!
  4. Καλή σας μέρα παιδιά.. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαλέξω ενα Nas στο οποίο θα βάλω 2 δίσκους Wd 3tb red. Θα είναι σε 1000 δίκτυο μόνιμα και από εκεί θα γίνεται αναπαράγωγη ταινιων και αρχείων 4Κ (μεσω δικτύου σε Android media player και υπολογιστή. Θα ήθελα επίσης να εχω πρόσβαση στα αρχεία αυτά από το τηλέφωνο μου και ο ενας δίσκος να τραβάει back up απευθείας απο τον αλλον. Θέλω καλές ταχύτητες βασικά (σαν να είναι εσωτερικοί οι δίσκοι στο pc πχ.) Σίγουρα θα κάνει και τα download/upload μεσω torrent και αργότερα ισως και δουλειά καταγραφικου. Αυτό που ξεχώρισα και μου άρεσε είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/9042175/QNap-TS-228.html?from=catspan&keyphrase=ts+228 Τι γνώμη έχετε;
  5. Darudakos

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Πρώτα απ'ολα είναι οτι πιο smooth δοκιμασα ποτε και πίστεψε με δοκίμασα πολλές.Ειναι εξαιρετικά γρήγορη και μάλλον έχει τη καλύτερη μπαταρία απ'ολες,λόγω kernel. Έχει μερικά χρήσιμα πραγματακια τα οποία περιγράφονται εδω http://www.slimroms.net/index.php/slim-bean-features Κανε το κοπο και φλασαρε τη και δεν θα μετανιώσεις. Ειδικά σε όποιον αρέσει το μαύρο,δίνει πολύ ωραία αισθηση στο τηλεφωνο. Το μονο αρνητικό που βρισκω,δεν υποστηριζει θεματα γιατι δεν βασιζεται σε cm. Επίσης αναβαθμίζεται καθε Τριτη με τα νεα commits της cm,οποτε εισαι παντα ενημερωμένος. Ps.Ισως αυτη τη βδομαδα να μην βγαλει update ,γιατι εχουν πεσει με τα μουτρα στο γλυφιτζουρι
  6. Darudakos

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Παιδιά βάλτε slimrom. Δοκιμασα πολλές μάλλον η καλύτερη με διαφορά
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.