Jump to content

null

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

null's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. null

    Cooler Master Hyper 212 mod για socket 1150?

    Ύστερα από επικοινωνία και με την Cooler Master Hellas μέσω Facebook αλλά και δημοσίευση στο forum της Cooler Master και οι δύο αρχικά απάντησαν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Όταν το δοκίμασα διαπίστωσα ότι δεν ταιρίαζει η ψύκτρα με τις τρύπες της motherboard. Όταν ενημέρωσα και τους δύο ότι δεν ισχύει η απάντηση τους, μου είπαν ότι δεν είχαν δει το link με την ψύκτρα που τους είχα δώσει και υπέθεσαν οτι είναι η Hyper 212 EVO. Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Cooler Master. Απογοητευμένος από το support τους. Ευχαριστώ.
  2. null

    Cooler Master Hyper 212 mod για socket 1150?

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Θα δοκιμάσω και τους δύο τρόπους!
  3. null

    Cooler Master Hyper 212 mod για socket 1150?

    Αν δείς το λίνκ που έχω βάλει, η ψύκτρα αγοράστηκε το 2009 αν θυμάμαι καλά. Δηλαδή πρίν βγεί το s1155. Τα συμβατά socket είναι τα 775, AM2, 754, 939, 940. Η ψύκτρα έχει κιτ για τα αντίστοιχα AMD sockets (AM2, 939) και για τα αντίστοιχα Intel (775, 754). Δεν ξέρω αν αυτό το κιτ κάνει και για 1150. Δεν εμπιστεύομαι να ρωτήσω στο e-shop γιατί μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι περισσότερο πωλητές παρά οτι έχουν τεχνικές γνώσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  4. Καλησπέρα! Έχω την παρακάτω ψύκτρα από ένα παλιό σύστημα με socket 939. Πρόσφατα αναβάθμησα σε socket 1150 (Intel g3258) και σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να την αξιοποιήσω. Από το site του κατασκευαστή δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο kit για προσαρμογή σε αυτό το socket. Έχει δοκιμάσει κανείς να προσμαρμόσει ψύκτρες για παλαιότερα sockets σε νεότερα ή είναι αδύνατο; Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.