Jump to content

Maidenas05

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Maidenas05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ε έστω να μπορεί να αποθηκεύει κάθε 5 δευτερόλεπτα το βίντεο που γινεται record αυτό εννοούσα, γιατι προφανώς αμα κοπεί το ρεύμα κοβονται όλα. Αυτό λοιπόν μου κάνει !! οποτε θα το αλλάξω σε flv. Είδα στις ρυθμίσεις του obs οτι για την επιλογή mp4 ,ειναι unrecoverable σε περίπτωση που δεν γίνει finalize... Άρα τσάμπα το προσπαθώ;;; ? Πάντως η πληροφορία για το flv ήταν πολύ χρήσιμη και ευχαριστώ παρα πολύ!!Και ελπίζω να μην ξαναπέσει το ρεύμα όταν θα καταγράφω!!!
  2. Μέχρι στιγμής αυτο ειναι το 2ο πρόγραμμα που δοκίμασα να το κάνει repair χωρίς επιτυχία :// Το πρώτο ήταν το stellar video repair. Επίσης έβαλα στο vlc την επιλογή always fix αλλά ούτε αυτό έκανε τπτ. Επειδή δεν τα ξέρω πολύ καλα, υπάρχει κάποια ουσιώδη διαφορά μεταξύ flv και mp4; Πρόσεξα οτι σε mp4 τα αποθηκεύει το obs. Έχει επιλογή που σε περίπτωση διαοκπής ρεύματος να αποθηκεύει ως το σημείο και να παίζει το αρχείο;;
  3. Καλησπέρα σε όλους, Λόγω των ημερών, τα μαθήματα των πανεπιστημίων γίνονται εξ'αποστάσεως και για να ανταπεξέλθουμε, κάνουμε record τα μαθήματα που δεν αποθηκεύονται στην πλατφόρμα του πανεπιστημίου. Μπαίνω τώρα κατευθείαν στο θέμα. Καθώς έκανα recording με το OBS Studio, ξαφνικά πέφτει ο διακόπτης.... Με αγωνία τσέκαρα στις καταγραφές αν έχει σωθεί κάτι απο την καταγραφή, είδα οτι πράγματι αποθήκευσε ένα αρχείο 640MB όσο δηλαδή θα ήταν αμα διέκοπτα απο το πρόγραμμα την καταγραφή, μόνο που με όσα προγράμματα δοκίμασα να το ανοίξω δεν παίζει με κανένα. Δοκίμασα VLC, BS player, GOM, Media player Classic, τίποτα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει αποκατάσταση ενός τέτοιου αρχείου, ή γενικά αν υπάρχει κάποιος τρόπος μήπως το σώσω!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όσους μπουν στσν κόπο να με βοηθήσουν :)
  4. Kλείνω τελικά προς την Dell που μου προτείνατε, είδα κι άλλα καλά reviews!!! Οπότε ευχαριστώ πολύ
  5. Καλησπέρα παιδιά, κανούριος στο forum! Θέλω να αγοράσω μια καινούρια οθόνη για το pc μου γύρω στα 250€ (24'' ή 27''). Την θέλω περισσότερο για διάβασμα αλλα φυσικά και να απολαμβάνω σειρές όπως Game of Thrones κλπ... Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάτι καλό??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.