Jump to content

Νταμοτσιδης

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Νταμοτσιδης's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Νταμοτσιδης

    Linux app

    Οκ ευχαριστώ .
  2. Νταμοτσιδης

    Linux app

    Εδώ δεν εχω πχ. Tapatalk μπορώ να εγκατάστησω και App της Android ?? Σε ευχαριστώ .
  3. Νταμοτσιδης

    Linux app

    Τα Linux έχουνε Apps Store ?
  4. Νταμοτσιδης

    unknown filesystem. grub rescue;

    Τελικά έκανα δουλειά με το Rufus-1.4.12 κανει διαμόρφωση fat32 η NTFS και κανει κάθε .iso Bootable δεν ξέρω τι εφτεγε ... Αλλα τεσπα .. Σας ευχαριστώ .
  5. Νταμοτσιδης

    unknown filesystem. grub rescue;

    Σε ευχαρηστω για της απαντισεις . Βρήκα λυςη Μπουτάρα με dvd τα Windows και έκανα Format . Όσον αφορά για το boot me usb πιστεύω πως τα στικάκια ειναι προβληματικά . Usb hub Dan ξέρω τη ειναι . Θα αγοράσω dvd για να Μπουτάρω τα Linux αλλα για να μιν μινω με την απορία αν τα usb ειναι προβληματικά η το pc η το YUMI θα αγωρασω ενα στικ ακριβό και θα κανω δοκιμή σας ευχαριστώ πολύ !!
  6. Νταμοτσιδης

    Θέλω να βάλω Linux

    Σας ευχαριστώ για της απαντισεις .. Ειναι laptop εχω δοκιμάσει όλες της θύρες το ίδιο μου δείχνει . Θα δοκιμάσω dvd Na boorarw και θα σας πω . Παντός και πάλη ευχαριστώ .
  7. Νταμοτσιδης

    unknown filesystem. grub rescue;

    Οκ θα το εχω υπόψην μου .
  8. Γεια σας . Εχω εν PC που εχω εγκατεστημένα windows 7 και backtrack R3 (Linux) . Εμ αποφάσισα να βάλω στο pc μου Linux mint και έκανα Bootable ενα usb στικ απο το προγράμμα YUMI . Δεν μπόρεσα να τα εγκατάστησω επιδη μου έβγαζε αυτό εδώ . Αποφάσισα να μπω στα win και να διαγράψω απο τα Partision τα Linux (δεν ξέρω αν το γράφω και σωστά το partition ) για να κανει boot (μπορεί να ειναι και λάθος σκέψη ) τεσπα έκανα διαγραφή απο τα Partision και δεν έκανα ο χαζός διαμόρφωση (αν θημαμε καλά γίνετε ) και μετά έκανα restart το pc . Όταν πάει να κανει boot τώρα με πετάει στο grub και δεν ξέρω πως να κανω Format . Όταν προσπαθώ να κανω boot το usb στικ και πάλη μου βγάζει την παραπάνω εικονα που έβαλα η αν κανω κανονικά boot με πετάει στο grub που εκεί μου βγάζει unknown filesystem. grub rescue τη να κανω για να εγκατάστησω τα Linux mint και να κανω διαμόρφωση τον δίσκο ? δεν με ενδιαφέρει να χάσω τα αρχεία μου . Εχω και αλον εναν υπολογιστή που να διμιουργισω Bootable usb η να κανω Brun CD . Τη προτείνετε ??
  9. Νταμοτσιδης

    Θέλω να βάλω Linux

    Ναι αλλα το θέμα μου ειναι πως δεν θέλω καν windows στο pc μου . Δεν με διαφέρει αν θα χαθούν τα αρχεία μου (όλα τα εχω στον εξωτερικό σκληρό δίσκο ) . Η φάση ειναι πως δεν μπορώ να bootarw με το usb μου βγάζει και πάλη αυτήν την εικόνα αν μπορούσα να κανω boot μέσο usb πιστεύω πως θα έκανα ενα μια καλή διαμόρφωση στον σκληρό μου και μετά να εγκατάστησω τα Linux .. Η Μιπος να έκανα νέο post error: unknown filesystem. grub rescue> ;
  10. Νταμοτσιδης

    Προβλιμα με boot

    Το δοκίμασα αλλα τπτ ..
  11. Νταμοτσιδης

    Θέλω να βάλω Linux

    Στην ουσία τπτ
  12. Νταμοτσιδης

    Θέλω να βάλω Linux

    Δεν μου λες έκανα μεγάλη γκάφα την εχω ξανακάνει και δεν θημαμε πως να βγάλω πέρα . Έσβησα μέσο windos το partition που ήταν το backtrack (Linux) εγω πίστευα πως αυτό ήτανε το προβλιμα αλλα η βλακια ειναι πως δεν πρόλαβα να κανω διαμόρφωση και τώρα με πετάει στα grub και δεν εχω ιδέα το τη να κανω μπορεί κάποιος να δόσεις συμβουλές .. Αν και όλη την ώρα ψάχνω πως να ξεμπλέκω αλλα τπτ .. Εχω μόνο ενα USB stick που ειναι bootable ..
  13. Νταμοτσιδης

    Θέλω να βάλω Linux

    Και τώρα κόλλησε εδώ Χρισιμοποιω το YUMI για να κανω το στικάκι Bootable .. Τη κανω λάθος ;; Λάθος ποστ σορρυ.
  14. Νταμοτσιδης

    Προβλιμα με boot

    Και τώρα κολησε εδώ Χρισιμοποιω YUMI για να το κανω Bootable .που κανω λάθος /:
  15. Θέλω να κανω boot με usb στικ που εχει μέσα Linux mint και μου βγάζει .... (Φοτος) Και μετά κανει κανονική εκκίνηση .... Τη εχω κανει λάθος ;;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.