Jump to content

Αλεξανδρος Μp

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Αλεξανδρος Μp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Washcloud σε ευχαριστω που ασχοληθηκες !! βεβαια αυτο που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι απο τοτε που τον πηρα τα μηχανικα μερη του δισκου καναν εναν θορυβο οταν διαβαζε αλλα μεσα στην 5ετια που τον εχω δεν μου κανε κανενα προβλημα ...ουτε καν πριν την επανεκκινηση την τελευταια φορα ... αυτο που αναρωτιεμαι ειναι το εξης .. εστω κι αν ο δισκος δεν δουλευε απο τη στιγμη που ηταν συνδεδεμενος το συστημα δεν επρεπε να βλεπει οτι κατι συνδεθηκε στη μητρικη ?? Επισης ... αν τυχον και αλλο συστημα τον βλεπει τι μπορει να σημαινει αυτο ?? Αν ηταν θεμα mb υποθετω οτι δεν θα εβλεπε και τον αλλο..
  2. Χθες πηγα να καθαρισω το εσωτερικο του pc ,,, εχω dual boot 2 δισκους ) ο ενας ειναι για internet k.l.p. και ο αλλος ειναι για μουσικη .. οταν ξανανοιξα το pc εβλεπε μονο τον εναν (του internet) ... αλλαξα sata καλωδιο ,,τα ιδια.. αλλαξα sata slot στο mb ...τιποτα...clear cmos εκανα.. το καλωδιο ρευματος ειναι οκ το τσεκαρα .. ουτε στο bios τον βλεπει ουτε στη διαχειριση δισκων ... δηλαδη ο δισκος δεν φαινεται καν συνδεδεμενος ... εστησα αυτι στο boot και ακουγεται κατι σαν αναιπαισθητο τριξιμο για 4-5 sec και σταματαει ....αλλα ο δισκος δεν γυριζει ....ο δισκος δουλευε αψογα ,,δεν ειναι πολυ χρησιμοποιημενος γιατι πηγαινω σε αυτον μονο για να γραψω... πριν κανω την επανεκκινηση δουλευε περιφημα ..εχετε καμμια ιδεα?? WD 6402AAEX caviar black Windows Vista 64 pro motherboard Asus P5G41 ML E
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.