Jump to content

Nikos Niteros

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    κορινθος
  • Ενδιαφέροντα
    cs

Nikos Niteros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μια τελευταια ερωτηση γιατι σας ζαλισα..επιλέγω registered η unregistered air mail ..εχει διαφορα οσον αφορά το τελωνείο ; Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.
  2. Αν το βαλουμε απο Κινα σιγουρα δε πληρώνουμε τελωνείο ;;
  3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ..οποτε θεωρείς οτι αξίζει η αγορά για gaming σε αυτά τα χρήματα..τα otemu blue δεν έχεις ;αυτά δεν είναι στη τιμή μέσα ;
  4. Καλησπέρα σε όλους, Αναζητώ ένα mechanical keyboard κυρίως για gaming αλλά μπορώ να προσφέρω μέχρι 50-60 ευρώ ..Ρίχνοντας μια ματία στο net είδα το Motospeed inflictor tk αλλά διάβασα διάφορα περι τελωνείου παρόλο που πίστευα οτι οτι έρχεται μέσω ΚΙΝΑΣ δεν χρήζει έξτρα φόρου.. το Κατάστημα που το προμηθέυει είναι το gearbest.com ...Παρακαλώ αν έχετε κάποιο να μου προτείνετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Nikos Niteros

    144hz Επιλογή οθόνης

    Κάποιος Benq χρήστης να μας πει αν είναι τόσο άθλια τα χρώματα ώστε να μη τη πάρω ;; ..σε τι χώρα ζούμε..
  6. Nikos Niteros

    144hz Επιλογή οθόνης

    Δεν τη βρίσκω τι να κάνω .. και δεν μπορώ να παίξω και cs ρε αδέρφια ...
  7. Nikos Niteros

    144hz Επιλογή οθόνης

    Μπορούμε να τη βρούμε την LG ?
  8. Nikos Niteros

    144hz Επιλογή οθόνης

    Βρίσκω τη benq xl2411z στο gameland με 309,00 ευρώ ...γιατί να μη τη προτιμήσω ;; ολοι οι csgo users λένε πολύ καλά λόγια..
  9. Καλησπέρα, Ψάχνω εδώ και καιρό να αγοράσω μια οθόνη 24'' κυρίως για fps games αλλά και γενικότερη χρήση δηλαδή σαν κύρια οθόνη..δεδομένου του budget μου τα μοντέλα που μου τράβηξαν τη προσοχή ειναι τρία ; 1 ) Asus vg248qe 2)Benq xl2411z και 3 ) Lg 24gm ..Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια είτε απο τη λίστα μου είτε κάποια αλλη που μου διαφεύγει θα το εκτιμούσα...(250 με maximum 300ευρώ)..Επίσης κάποιο κατάστημα που θα μπορούσα να βρω την οθόνη διότι παρατηρώ ορισμένες επιεικώς απαράδεκτες τιμές σε ελληνικά καταστήματα.. Ευχαριστώ ,Νίκος.
  10. Nikos Niteros

    Counter-Strike : Global Offensive

    Παιδες υπαρχει περίπτωση να κατεβάσω το ping κάτω απο 70 ? έχω forthnet σε fastpathmode...
  11. Nikos Niteros

    Ψηφιακή αλληλεγγύη

    Δηλαδή προτείνεις της Asus ετσι ? To Lg υποστηρίζει και 4g δίκτυο αλλά λες θα είναι πιο αργό ?... το Viva δεν το ξέρω καθόλου αρα προς asus κλείν απο τη Wind ..
  12. Nikos Niteros

    Ψηφιακή αλληλεγγύη

    http://www.asus.com/Tablets/ASUS_Fonepad_8_FE380CG/specifications/ Αυτά είναι τα specs αλλά πρόσεξε οτι λέει FE380CXG στην ελλάδα και όχι FE380CG... Στη wind βέβαια λέει FE380CG Στη wind αναφέρουν και λάθος τη Cpu***
  13. Nikos Niteros

    Ψηφιακή αλληλεγγύη

    Δες λιγο τα χαρακτηριστικα του να δεις οτι διαφέρει απο το μοντέλο της Asus στο εξωτερικό ..Και εγώ κατά εκεί πηγαίνω βέβαια και οχι στο Lg το οποιο απλα έχει καλύτερη κάμερα.. έχει δει κανένας το Viva I10 από τη Wind ? εχει καλύτερα specs με 2gb Ram.
  14. Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος απο εσάς πήρε tablet μέσω αυτού του προγράμματος και ποια είναι η καλύτερη επιλογή γ καποιον που δεν θέλει να πληρώσει καθόλου
  15. Nikos Niteros

    Προταση για αναβαθμιση.

    Βρε αδέρφια Καλή Χρονιά ... Γιατι να μην βάλω ι7 και να βάλω καλύτερη κάρτα γραφικών αφου οι κάρτες είναι πιο αναλώσιμες ? Και στη τελική στα 730 ευρώ η μόνη καλύτερη επιλογή θα ήταν η r9270x Οι επόμενες κινήσεις μου είναι ένας ssd και μια 4αρα ακόμα Ram αν και με ένα game ανοιχτό απλά ουτε τα 4 δεν φτάνω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.