Jump to content

MikeKorn

Premium Members
  • Posts

    79
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by MikeKorn

  1. MikeKorn

    Diablo 3

  2. MikeKorn

    Diablo 3

    Αυτή είναι μια τυπική αντίδραση όταν παίζεις HC Το είχα πάθει και εγώ να κάνει tp ο guardian πάνω σου ενώ έχεις procαρει και τρέχεις σαν παλαβός προς την έξοδο. It did not end well.
  3. MikeKorn

    Diablo 3

    αχαχαχα, να φανταστώ ότι δεν μπήκατε στο λινκ;
  4. Δε σε φοβάμαι εσένα θα τη βρεις την άκρη. Αγόρασε τη forthnet και πούλα την στον ΟΤΕ.
  5. MikeKorn

    Diablo 3

    Ποια ακουστικά, εδώ την άλλη φορά έσπασε το ψυγείο
  6. MikeKorn

    Diablo 3

    Τεράστιος Quin, ο ορισμός της προσφοράς στο Diablo Community. Πέραν του ότι είναι από ελάχιστους πραγματικά top non-cheater παίκτες. To γεγονός ότι είναι πιθανότατα ο πιο αναγνωρίσιμος streamer στο παιχνίδι, δίνει ελπίδες ότι κάποιες από τις (αυτονόητες) προτάσεις του ίσως γίνουν πράξη, τουλάχιστον το θέμα με το twister ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
  7. MikeKorn

    Diablo 3

    Σωστός.
  8. MikeKorn

    Diablo 3

    Kάπου διάβασα ότι πήρε μπάλα κόσμο και από non-season. Nice.
  9. MikeKorn

    Diablo 3

    Tι άλλα θα λέει; Το ίδιο Leaderboard θα είναι για (τουλάχιστον) μια μέρα μετά το patch. Ακόμα δεν κατάλαβες τι μαλακία έκαναν έτσι;
  10. MikeKorn

    Diablo 3

    Ο Μιχαλάκης τη μέρα του 2.4.1 θα μπει με το buffed UE και θα πάει πιο πάνω από εκεί που ήταν χτες, όταν υποτίθεται θα τελείωνε το era (Rank58). Aυτό δεν αναιρεί το απύθμενο ξεφτιλίκι της Blizzard.
  11. MikeKorn

    Diablo 3

    Οπότε θα μπορεί ο καθένας να μπει με τα buffαρισμένα set του 2.4.1 και να αποτελειώσει τα ήδη διαλυμένα leaderboards. Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά. ΨΟΦΟΣ.
  12. MikeKorn

    Diablo 3

  13. MikeKorn

    Diablo 3

    Aυτή είναι η αισιόδοξη εξήγηση. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι ίσως πάρει πούλο και το ίδιο το game και δοθεί βάση στα υπόλοιπα franchise (WoW κτλ).
  14. MikeKorn

    Diablo 3

    Τελικά δεν έγιναν ποτέ bans NS. Funny story. Ο λόγος που ανέβηκα μια θέση στα lb ήταν γιατί ένας ταλαίπωρος που ήταν πάνω από μένα, είχε login issues. Οπότε επικοινώνησε με το support και οι τιτάνες φτιάχνοντας το πρόβλημα του, με κάποιο μαγικό τρόπο/bug κατάφεραν να τον βγάλουν από τα leaderboards. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/17610974126 Έπος, gg Blizzard.
  15. MikeKorn

    Diablo 3

  16. MikeKorn

    Diablo 3

    Δεν ξέρω την ακριβή έκταση του wave, πάντως χτες έπεσαν σίγουρα bans NS. Τσεκάρετε τα ranking σας όσοι είστε leaderboards, εγώ ανέβηκα μια θέση solo DH. Μπράβο Blizz!
  17. MikeKorn

    Diablo 3

  18. MikeKorn

    Diablo 3

    SoS και QwQ; Έχασαν αρκετά μέλη, αλλά όχι τόσο πολλούς. Γύρω στο 50% μάλλον
  19. MikeKorn

    Diablo 3

  20. MikeKorn

    Diablo 3

    Μόνο που τα διάβασα, κουράστηκα Είχα κάτσει και είχα τελειώσει το journey στο προηγούμενο season, τα ξαναλέμε στο Season 10. Τους το χαρίζω το stash.
  21. MikeKorn

    Diablo 3

    To ποσοστό σε 4p θα ανέβει γιατί υπάρχει καινούριο support build πλέον, το οποίο από αυτά που έχω δει -χωρίς να το έχω παίξει ο ίδιος μέχρι στιγμής- πιστεύω ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον supp WD. Και φυσικά θα ήταν πολύ παραπάνω από 0,7% αν δεν nerfαραν τελευταία στιγμή το Shadow Set. Όσο για το solo δεν μας λες και πουθενάδες έχουν καθαρίσει 85αρι ήδη. Προφανώς υστερούμε σε σχέση πχ με το χαϊδεμένο Barbαδάκι,αλλά γενικότερα η ψαλίδα έχει μικρύνει από το προηγούμενο patch, που ήμασταν πραγματικά πουθενάδες. Από ότι βλέπω τα χαμηλότερα solo τα κάνει ο monk πλέον (ain't life a bitch πάτερ, what goes up goes down). Γενικότερα είναι νωρίς για συμπεράσματα σχετικά με το τι είναι op, με τις τελευταίες αλλαγές υπάρχει πολύ diversity, κάτι το οποίο είναι ευχάριστο.
  22. MikeKorn

    Diablo 3

    Βασικά αυτό το μωβ που αχνοφαίνεται είναι μια πρόοδος από το προηγούμενο patch που δεν υπήρχαμε πουθενά.
  23. MikeKorn

    Diablo 3

  24. MikeKorn

    Diablo 3

    :lol: Πόσο έπος, πόσο αλήθεια
  25. MikeKorn

    Diablo 3

    Εμ σε βρήκε ήσυχο και σε κάνει ότι θέλει. Μην είσαι ηττοπαθής Ντούσαν. Φέρσου σαν άντρας και βάλε μια φωνή, χτύπα και μια φορά το χέρι στο τραπέζι και πες "άφησε με αγαπουλίνα μου να κάνω δυο ριφτάκια ακόμα και θα κάνω μετά φασίνα"
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.