Jump to content

Expresso

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Expresso

  1. Expresso

    Ξανά s330d ή κάτι άλλο;;

    Μόνο εδώ τα έχει: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=f00b0f27-13bf-4c0e-b3de-03bcac8bf571 Γενικά η edifier δεν έχει έντονη εκπροσώπηση δυστυχώς. Μόνο σε λίγα e-shops τα φέρνουν. Θα ηθελα πολύ να τα δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα.
  2. Expresso

    Ξανά s330d ή κάτι άλλο;;

    Εντυπώσεις από τα s330 για όσο λειτούργησαν;
  3. Expresso

    Edifier S330D - Πάω γι΄αγορά

    Αναμένουμε εντυπώσεις. Το σκέφτομαι και εγώ για τα ηχεία αυτά. Εναλλακτικές επιλογές τα edifier c2xd και τα c3. Τα μεταφορικά πολύ υψηλά δυστυχώς για εμάς στην Θεσσαλονίκη! Μόνο το e-shop φέρνει edifier για παραλαβή στην Θεσσαλονίκη.
  4. Expresso

    24άρα Full HD έως 200

    PLS έχουν οι Samsung. Η dell έχει το AH-IPS πάνελ της LG.
  5. Expresso

    24άρα Full HD έως 200

    Την αγόρασα και εγώ από το digideli (το οποίο δεν έχει έξοδα μεταφοράς για όσους ενδιαφέρονται). Επίσης είναι και πολύ γρήγοροι. Την Δευτέρα έγινε η παραγγελία και την Τρίτη είχε φτάσει το πρωί στην Θεσσαλονίκη! Πραγματικά είναι άψογη οθόνη, τα χρώματα είναι απίστευτα. Αρχικά είχα χαμηλότερο μπάτζετ αλλά δεν είχα βρει reviews για οθόνες lg όπως αυτή για παράδειγμα: http://www.e-shop.gr/lg-24mp55hq-p24-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169987 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλή η LG, όμως η dell έχει αρκετά αξιόλογα extras σε σχέση με πιο φθηνές οθόνες (usb, pivot, 3 χρόνια εγγύηση).
  6. Expresso

    Edifier S330D - Πάω γι΄αγορά

    Ισχύει αυτό που έχω ακούσει ότι στα 330sd δεν έχουν βάλει ενισχυτή στο headphone jack με αποτέλεσμα να μην έχουν δυνατό ήχο σε ακουσικά?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.