Jump to content

crallakis4

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Piraeus
  • Ενδιαφέροντα
    PC Gaming, Basketball
  • Steam
    crallakis4

crallakis4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. crallakis4

    Gaming monitor 27" ±250€

    Καλησπερα Παρελαβα σημερα την dell και ειναι πραγματικα εξαιρετικη καμια σχεση με το ερειπιο που ειχα πριν χρειαζεται να κανω καποιο configuration ή ειναι οκ out out of the box? οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα να ξερω αν χρησιμοποιω στο επακρο τις δυνατοτητες της
  2. crallakis4

    Gaming monitor 27" ±250€

    Το εχω διαβασει ηδη Αυριο κανω τη παραγγελια και θα ποσταρω εντυπωσεις
  3. crallakis4

    Gaming monitor 27" ±250€

    Σε ευχαριστω πολυ για την εξηγηση Μασημενη τροφη μου δινεις Θα παρω την τιμια dell για πιο all around φαση Σας ευχαριστω πολυ ολους η πρωτη εμπειρια μου στο forum ηταν οολυ θετικη Καλη συνεχεια!!
  4. crallakis4

    Gaming monitor 27" ±250€

    Αξιζει τη διαφορα η benq? Εχω αποφασισει να παρω τη U2414H αλλα αν αξιζει ας δωσω κατι παραπανω..
  5. crallakis4

    Gaming monitor 27" ±250€

    Ευχαριστω για την απαντηση Με πεισατε δε θα παω στις 27 αν και θα το ηθελα θα παρω μαλλον τη dell που μου προτεινε παραπανω ο Trexx Αυτο με τη 40αρα που λες οτ χα σκεφτει αλλα δεν εχω χωρο να ρωτησω αν επαιρνα μια 32αρα τηλεοραση πχ δε θα ειχα input lag κλπ?
  6. crallakis4

    Gaming monitor 27" ±250€

    60-70 εκατοστα εχω τωρα μια παλια ελλατωματικη 24αρα lg και μου φαινεται μικρη... θα κοιταξω για τις yamakasi που λες... θεωρεις οτι στις 27 ιντσες μια μεση αναλυση full hd δεν ειναι αρκετη;; δε κοιταξα για μεγαλυτερη αναλυση γιατι φοβαμαι οτι δε θα ανταπεξελθει η καρτα γραφικων μου.. σκεφτομαι να παω στην AOC που μου προτεινε ο Astri γιατι διαβασα πολυ καλες κριτικες που κανουν λογο για vfm monitor..
  7. crallakis4

    Gaming monitor 27" ±250€

    ευχαριστω για την απαντηση..δε μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα δυστυχως παιζω fps (cod, bf4), Nba 2κ, κανα farcry και assasins στα 300€ ποια θεωρεις την καλυτερη all around επιλογη στις 27"; ευχαριστω για τον χρονο σου αν τελικα παω στις 24 θα παρω τη dell που προτεινεις
  8. crallakis4

    Gaming monitor 27" ±250€

    Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις Το pc εχει τα εξης: gtx770 2gb, i7 4770, 8gb ram @trex ποια θα προτεινες στα 300€? @astri βαζω τη AOC στη λιστα
  9. Διαβαζω καιρο το forum αλλα τωρα το χρειαστηκα και δημιουργησα λογαριασμο Εχω διαβασει πολλα threads για monitors αλλα δε μπορω να αποφασισω Στις 26-27" γυρω στα 250€ τι θα μου προτεινατε;; Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.