Jump to content

livadaki

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by livadaki

  1. livadaki

    Τροφοδοσία GTX970, σύνδεση 8in adaptor

    Επανέρχομαι στο θέμα και θέλω να ρωτήσω: Στην τοπική αγορά βρήκα μόνο αντάπτορα 2x4pin molex σε 8pin. Θα δουλέψει με την gtx 970 ή παραγγέλνω από skroutz το 6pin σε 8pin;
  2. livadaki

    Τροφοδοσία GTX970, σύνδεση 8in adaptor

    Θα προχωρήσω στην αγορά του αντάπτορα 6pin σε 8pin. Σε ευχαριστώ.
  3. livadaki

    Τροφοδοσία GTX970, σύνδεση 8in adaptor

    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Μια διευκρίνιση θα ήθελα: είδα σε ξένα φόρουμ ότι κάποιοι προτείνουν και τη λύση 2 6pin σε 8pin. Είμαι καλυμμένος με ένα 6pin σε 8pin από άποψη παροχής watt; το αναφέρω έχοντας την ανησυχία μήπως δεν παρέχει την απαραίτητη ισχυ στην κάρτα. (Να ξεκαθαρίσω ότι δεν σε αμφισβητώ, απλά για να είμαι σίγουρος).
  4. livadaki

    Τροφοδοσία GTX970, σύνδεση 8in adaptor

    Δεν έχει, όπως φαίνεται και στην παρακάτω σελίδα στο τέλος http://www.seasonicusa.com/s12plus.htm ίσως να είδες κάποια νεότερη έκδοσή του.
  5. livadaki

    Τροφοδοσία GTX970, σύνδεση 8in adaptor

    Καλησπέρα, συνεχίζω σε αυτό το θέμα για να μην ανοίξω νέο. έχω παραγγείλει την asus strix gtx 970 και για τροφοδοσία της έχει ένα 8pin. Στη συσκευασία δεν περιέχεται κανένας αντάπτορας. Το τροφοδοτικό μου είναι το Seasonic SS650HT Active 80 plus και δεν έχει 8pin. Έχει όμως 2 6pin. Τι αντάπτορα χρειάζεται να αγοράσω που να παρέχει τα σωστά watt στην κάρτα;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.