Jump to content

giannis.kav

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

giannis.kav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Παιδιά καλημέρα πως γίνεται να γράψω αρχεία .iso στο σκληρό δισκο η σε usb για να μην καίω συνέχεια Cd/Dvd?
  2. giannis.kav

    Κατεβασμα βιντεο electa

    Πληρώνοντας υπάρχει κάτι που να σου επιτρέπει να το δεις offline;
  3. Παιδια καλησπερα ξερει κανεις αν μπορεις να κατεβασεις βιντεο απο το e-lecta?
  4. μετα απο ψαξιμο εβαλα τα windows 8 τα οποια δεν ειχαν καποιο προβλημα. τι μπορει να συμβαινει ομως με τα 7; Επισης οταν μου εβγαζε μηνυμα λαθους μου εμφανιζε μπλε οθονη που μεταξυ των αλλων μου ελεγε κατι για αναβαθμιζει του BIOS και drivers.
  5. Κατα την εγκατασταση των Win7 -σε laptop Acer Aspire E1-522 που ειχε Linux- αφου ολοκληρωθηκε η εγκατασταση 100% ενω γραφει οτι "Το προγραμμα εγκαταστασης εκκινει υπηρεσιες" μου εβγαλε μηνυμα λάθους οτι "Εγινε απροσδοκητη επαννεκινηση του υπολογιστη... πατηστε ΟΚ και στη συνεχεια ξεκινηστε ξανα την εγκατασταση". Μπορει κάποιος να βοηθησει; ΥΓ: Πριν κανω την εγκατασταση εκανα διαγραφει και διομορφωσει τον σκληρο δισκο.
  6. Οντως γινεται αυτο. Τα διαγραψα και τωρα κανει εγκατασταση κανονικα. Ευχαριστω πολυ και σενα και τους άλλους φιλους που με βοηθησαν.
  7. Καλησπερα παιδια, θελω να βαλω τα win7 σε ACER (ΑΜD - ASPIRE E1) μπαινω στο BIOS διαβαζει το DVD των windows αλλα οταν παω να διαλεξω σε ποιο διαμερισμα θα γινει η εγκατασταση μου λεει οτι δεν γινεται να προχωρησω διοτι ο δισκος ειναι σε GPT. Πως μπορω να το αλλαξω αυτο μεσα απο το DVD εγκαταστασης των WINDOWS; επειδη δεν μπορω να μπω στο περιβαλλον του Η/Υ, καθως το linux μου ζηταει καποια "μυστηρια" πραματα σε γραμμες εντολων. Ευχαριστω.
  8. Παιδια θελω μεταξυ του του ASUS X552MD-SX019D 15.6'' INTEL QUAD CORE N2930 4GB 500GB NVIDIA GF GT820M στα 299€ ή LENOVO ESSENTIAL G50-30 15.6'' INTEL DUAL CORE N2830 4GB 500GB στα 250€. Σαν εταιριες εχουν διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης; Δεν το χρειαζομαι για καποια εξειδικευμενη δουλεια (internet, office, καμια ταινια) θελω να ρωτησω αν αξιζουν τα 50€ διαφορα τους. Επισης επειδη δεν έχουν windows αλλα DOS η διαδικασια εγκαταστασης λειτουργικου συστηματος ειναι ιδια ειτε desktop ειτε laptop;
  9. Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω φορητο υπολογιστη μεχρι 270€. εχοντας desktop το θελω μονο για internet, office, και για εργασιες πανεπιστημιου(Netbeans, SQL) και καμια ταινια αν χρειαστει. Θελω να ρωτησω τι παιζει με τους CPU στα λεφτα που διαθετω εχει celeron duo και AMD E1 ειναι τα ιδια ή καποιος υπερισχυει; Υπαρχει κατι άλλο που θα πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα; Επισης οσο αφορα τις μαρκες πρεπει να αποφυγω καμια; Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτα http://www.digideli.gr/Dell-Inspiron-3531-33305#product_details http://www.digideli.gr/HP-250-Intel%C2%AE-37303 Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.