Jump to content

nelfeli

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nelfeli

  1. Προσωπικά λατρεύω τον ήχο του μηχανικού πληκτρολογίου από τότε που το πρωτοάκουσα (μιας και είχε αγοραστεί πρώτα το CM) επομένως μιας και δε βρίσκεις μηχανικό πληκτρολόγιο κάτω απο 80 ευρώ εννοείται ότι το ήθελα με το που είδα την προσφορά! Δε χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος ενδελεχώς τη λειτουργία σε κάτι για να θέλει να το αποκτήσει!Απλά αν έχεις όρεξη όταν το αποκτήσεις και σε ενδιαφέρει να το ''ψάξεις'' περισσότερο(είτε γιατί σου αρέσει είτε επειδή αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα) φαντάζομαι το κάνεις..
  2. Το αγόρασα κι εγω το πληκτρολογιο και σήμερα το ελαβα! Έχει πρόβλημα στο spacebar δυστυχως, εχει αργη επαναφορα,κολλάει στιγμιαία δηλαδή, χωρίς να επηρεάζεται όμως η λειτουργία του: Μιας και δεν ''κρατιέται'' τελείως μέσα αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν έχω αποφασίσει αν θα το επιστρέψω,θα περιμένω να το δει και ο φίλος μου να μου πει τη γνώμη του. Πάντως μπορώ να πω ότι η ποιότητα κατασκευής δεν είναι όπως την περίμενα, δεδομένου οτι η κανονική του τιμή είναι στα 150 ευρώ περίπου! Έχουμε αγοράσει και το Coolermaster quickfire ultimate (σε προσφορά και αυτο 70 ευρω) και είναι πολύ ανώτερο σε αίσθηση πλήκτρων και κατασκευής.Απλά είναι πιο ψηλό και μπορεί να είναι πιο κουραστικό για κάποιον. Πάντως δεν εχω καταλάβει ουτε εχω βρει τί switches έχει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο της Razer. Έβγαλα ένα κουμπί και είναι μπλε switch. Αλλά είδα ότι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο έχει switches της Razer (50g γραφει στην περιγραφη), όμως η εταιρεία βγάζει green και orange..Kαι στο κουτί του επίσης δεν αναγράφει ότι είναι MX Cherry ..Επομένως έχω μπερδευτεί..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.