Jump to content

froso

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

froso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. froso

    Πρόβλημα με δέμα ελτα

    Το κρατάνε 20 μέρες και μετά το στέλνουν πίσω. Το ότι έχει εξαφανιστεί η κπέλα που έστειλα το δέμα μου κάνει εντύπωση. Αλλιώς θα μπορούσα ν υποθέσω και οτι χάθηκε
  2. froso

    Πρόβλημα με δέμα ελτα

    Τα λεφτά μου τα παίρνω είτε έχω την απόδειξη είτε όχι απλά και μόνο με την ταυτότητά μου. Στα ελτά εδώ με βοήθησαν και με το παραπάνω οι άνθρωποι.Έψαξαν πάντου!Στα δέματα πουγύρισαν ακόμα και στις επιταγές που δεν έχουν πάει να τις πάρουν. Η κοπέλα δεν με έσβησε απλά, με μπλόκαρε κανονικά και εμένα και τον φίλο μου και ας μην τον είχε φίλο. Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες και θα είχε επιστρέψει όπως μου είπαν και εδώ γιατί και αυτοί παραξενεύτηκαν. Δεν μπορώ να βρώ κάποιον σοβαρό λόγο να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο.
  3. froso

    Πρόβλημα με δέμα ελτα

    Καλησπέρα! Καταρχάς δεν ήξερα οτι είναι τεχνολογικο φορουμ γιατί είδα και άλλο ποστ για ελτα και γι'αυτο είπα να γράψω εδώ. Δεν σου ζητάνε ταυτότητα όταν στέλνεις κάτι με αντικαταβολή και στα ελτά μου είπαν πως κρατάνε αρχείο μόνο για τα μεγάλα δέματα που στέλνουν. Αυτή μάλλον έχει κάποιον μέσα στο ελτα Πάτρας και της το έδωσε έτσι και το δήλωσε ως απώλεια ή δεν ξέρω και γω σαν τι! Θυμάμαι και ημερομηνία και στοιχεία και τα πάντα και χωρίς τον κωδικό εδώ μου λένε οτι δεν μπορούν αν με βοηθήσουν και στης Πάτρας που πήρα μου το έκλεισαν στα μούτρα.
  4. Καλησπέρα χρειαζομαι τη βοήθειά σας.Έχω στείλει ένα δέμα σε μια κοπέλα με αντικαταβολή στην Πάτρα στις 18 Νοεμβρίου και το δέμα έβγαινε 60 ευρώ. Στην συγκεκριμένη κοπέλα έχω πουλήσει και άλλα πράγματα και δεν έιχα ποτέ πρόβλημα μαζί της. Ενώ δεν είχε γίνει τιποτα απολύτως στις μέρες περίπου που έφτασε το δέμα η κοπέλα αυτή με μπλόκαρε στι facebook ξαφνικά! Απο τότς δεν σηκώνει ουτε τα τηλέφωνά της ούτε τίποτα. Εγώ δυστηχώς έχω χάσει την απόδειξει όπου λέει πάνω τον κωδικό του δέματος και δεν μπορώ να βρώ με κανένα τρόπο που βρίσκεται το δέμα. Πήρα τα ελτά της Πάτρας και η γλυκιτατη κυρία μου είπε πως δεν μπορει να απασχολήσει υπάλληλο αν δεν έχω τον κωδικό και μου το έκλεισε στα μούτρα. Πήρα και στο σπίτι της και η μαμά της με την οποία μίλησα γιατι η κοπέλα δεν έχει καν τα κότσια να σηκώσει το τηλέφωνό της και να μου απαντήσει, και μόνο που δεν με έβρισε, άρχισε να μου λέει οτι αλλος τα παρήγγειλε απο το λογαριασμό της κόρης της και ποτέ δεν πήγε κανένα παλτό εκεί και πως έχει τοσο μεγάλη αγορά η Πάτρα και άλλα τέτοια κουλά. Όπως είναι φυσικό το δέμα το έκλεψε γιατί λογικά είχε κάποιον γνωστό μέσα στο ελτα αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να το αποδείξω. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να βρω τον κωδικό; Ή γενικά αν μπορώ να κάνω κάτι; Είναι γυφτιά να κλέψεις έτσι απλά ένα δέμα εν΄ψ έχεις αγοράσει τόσα πράγματα. Δυστηχώς δεν έχω την δυνατότητα να το κυνηγήσω μέσω κάποιου δικηγόρο. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.