Jump to content

pk aka panta kamenos

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    pc games

Πρόσφατοι Επισκέπτες

140 Εμφανίσεις προφίλ

pk aka panta kamenos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση!Θα το δω..αν μπορεί και ξέρει κάποιος κάποιο άλλο λάπτοπ ας μου πρότεινε και θα το δω.
  2. Καταρχήν ευχαριστώ για την τόσο σύντομη απάντηση.Λοιπον τα 2 προγράμματα που δουλεύω είναι VideoReDo και το VidCoder για encode.2)Μέχρι τα 900Ε περίπου όσο για το 3ο δεν τα ξέρω καλά γι'αυτό ρώτησα.Γενικα το λάπτοπ θα το "φορτώσω" με αυτά τα 2 προγράμματα δεν το θέλω για κάτι άλλο..το ότι θα βράζει το ξέρω αλλά θα πάρω ανεμιστηρακι ούτως η άλλως.Εχω δει και σε άλλα φόρουμ (στα οποία δεν έχω πρόσβαση)ότι κάνουν την ίδια δουλειά με αυτή που θέλω να κάνω κι εγώ αλλά με λάπτοπ.Απλα επειδή δεν μένω αποκλειστικά σε μια πόλη και θέλω να μεταφέρω τον υπολογιστή μαζί μου γι'αυτό και θέλω λάπτοπ.Αποτι έχω δει υπάρχουν κάποια λάπτοπ(που κάνουν κάνα 3000+)που κάνουν καλή δουλειά στο θέμα του να "τρέχουν" γρήγορα τα προγράμματα αλλά δεν λέει να δώσω τόσα πολλά λεφτά γι'αυτη την απλή χρήση που το θέλω εγώ.Περισσοτερο ερασιτεχνικα ασχολούμαι άρα δεν με ψήνει να δώσω τόσα πολλά χρήματα μέχρι 900 το μεγαλύτερο ποσό που μπορώ να διαθέσω όπως προείπα.
  3. Καλησπέρα, εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα λάπτοπ το οποίο το χρειάζομαι κυρίως για επεξεργασία βίντεο.Θελω ένα μηχάνημα να κάνω εύκολο το encode των βίντεο και την επεξεργασία τους και να μη μου τρώει 10 ώρες.Οποιος έχει κάτι να προτείνει θα του είμαι ευγνώμων..διότι με τόσα που έχω δει δεν μπορώ να καταλήξω κάπου.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.γ.Σορρι αν έβαλα το θέμα σε λάθος κατηγορία δεν το ξέρω καλά το φόρουμ! Υγ2:Έχω δει κάτι τρελές τιμές στα 2.000 και 3.000 ψάχνω κάτι πιο "κομπλέ" σε τιμή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.