Jump to content

tasos007

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

tasos007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ν α σας ενημερώσω.1ον αυτο που λεει ο φίλος Τop CLR moy το είπε κι ένας άλλος που είναι τεχνικός κι επειδη με έτρωγε την τοποθέτησα και ο υπολογιστής δεν άνοιξε ...( ανοιξε... ο σκληρος λειτουργουσε αλλα τα wimdows δε ξεκινησαν μαυρη οθονη..)την τοποθέτησα μόνη της πάλι τα ίδια ...και μου ειπε πως ισως φταίει η μνήμη..λέτε να έπεσα στην περιπτωση και να ειναι ελλατωματική??θα παω τον υπολογιστη σε κεινον να δουμε μηπως εχει καποιο αλλο θεμα οπως αναβαθμιση ΒΙΟS..κλπ.... 2ον πήγα στα PUBLIC και τους ειπα πως έχει και δεν μου φεραν αντιρρηση μου εδωσαν πιστωτικο να παρω οτι αλλο θελω! Πάντως μυστήριο που δεν λειτουργησε με την oneside μνημη..αν βρω καποια ακρη θα σας ενημερωσω .Επίσης το λειτουργικο ειναi στα 64 bit!
  2. tasos007

    επιλογη φτηνου SSD

    εγω πάντως έχω πάρει για το λαπτοπ εναν 120 gb της kingston και είμαι ευχαριστημένος και περιμένω να πέσουν κι άλλο οι τιμές να πάρω εναν 240 για το desk...Πιστεύω πως τον Απρίλιο θα πέσουν ραγδαία!!!
  3. Για να δούμε πάντως το λάθος είναι δικό τους γιατι στη φωτογραφια έχουν αυτη που θέλω (όχι στην πάνω αλλα στην κάτω που μεγενθύνετε )...... Ήδη έχω τη μία που είναι 4 gb και δεν είναι oneside....θέλω αλλη μία ίδια!(κι απο τις 2 πλευρες να εχει κουτακια)....επίσης δεν έπρεπε να έχουν και φώτο την πίσω πλευρά της???και αυτη η kingston δεν κάνει τελείως διάφανα τα κουτια της να βλεπουμε τι αγοράζουμε πριν τα ανοιξουμε!!
  4. Έχω της gigabyte μητρική αυτή.....GA-H61M-S2P-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3992#ov... εμένα δεν είναι onesided πιστεύω πως δεν έψαξα καλά σίγουρα θα υπάρχει!! αυτη μου έδωσαν ειναι oneside ....η δική μου έχει κι απο τις δυο μεριες κουτακια!!!
  5. Το διάβασα αλλα δε με λένε Γιάννη.............χαχαχχα!!! ....πολύ ωραίο μπράβο παιδια!!!
  6. Καλησπέρα ειμαι καινουριο μελος κι εχω συναντησει παρομοιο προβλημα με τον συμφορουμιτη πιο πάνω. Αποφασιζοντας να προσθεσω μνημη αλλα 4 gb στο PC μου πήγα στα Public μαζι με το κουτι της μνημης για να την αγορασω πριν παω βεβαια το ειχα δει στο σαιτ πως υπαρχει απλα για σιγουρια πηγα μαζι με το κουτι της μνημης....Η μνημη που έχω είναι αυτή KVR1333D3N9/4G . Φτάνω βρισκω εναν πωλητη και του λεω τι θέλω ...το βλέπει χτυπάει στο σύστημα και λέει πως θα το έχει σε μερικες μερες.Οκ μεχρι εδω αναμένω...... Πάω σήμερα πάλι μαζι με το δικο μου κουτι (για να δω τον κωδικο)και βλέπω άλλον κωδικό KVR13N9S8/4 του λέω άλλη μνημη ειναι αυτη ... Όχι μου λέει Το S8 είναι το εργοστάσιο κατασκευής...η δική σου είναι απο Κίνα ενω αυτή απο Ταιβάν.....δες τα χαρακτηριστικα...ίδιες ειναι!!!!! 4 GB - DIMM 240-pin - DDR3 στα 1333ΜΗz Πού να ξερα...πηγα διαβασμενος ...με τα κουτακια μου κλπ και πιαστηκα αδιαβαστος......Σκάω 39 ευρωπουλα και φευγω....ερχομαι σπιτι και την ανοιγω, απ εξω που φαινετε η μια πλευρα δεν εχει σημαντικες διαφορες απο την αλλη όμως καμμια σχεση η δικη μου εχει κατι μαυρα κουτακια ενω η άλλη(του Public) δεν εχει τιποτα....Αύριο θα παω να δω αν μου την αλλαζουν ή μου δωσουν καποιο πιστωτικο να παρω κατι αλλο,αλλα επειδη την ανοιξα φοβαμαι πως θα εχω προβλημα.... Επίσης στο σαιτ στη φωτογραφια εχουν τη μνημη που ζηταω και σαν κωδικος ειναι αλλη,πιθανον η δικη μου να καταργηθηκε και να αντικατασταθηκε με αλλην που δεν ενημερωσαν τη φωτογραφια δειτε κι εσεις......http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/mnimes-ram/kingston-valueram-memory-mnimi-4-gb-dimm-240-pin-ddr3/prod890393pp/ Για να καταλάβετε εψαξα στο σαιτ της Kingston kai βρηκα πως η δικη μου μνημη λεει :ΚVR1333D3N9/4G κι απο κατω 4GB 2Rx8 512Mx64-Bit PC3-10600 CL9 240-Pin DIMM Του Public KVR13N9S8/4 KI απο κάτω περιπου τα ιδια 4GB 1Rx8 512M x64-Bit PC3-10600 CL9 240-Pin DIMM... H διαφορά είναι στο 2Rx8 KI ;oxi στο εργοστασιο κατασκευης που μου ελεγε ο πωλητης....τρεχα γυρευε τη βλεπω να τη βαζω σε αγγελια.. Αύριο θα δουμε τι θα μου πουν!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.